samenwerken

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met My Delicious Journey. Om alle content uniek, maar vooral in een Anouk’s gestoken jasje te houden, zijn alle samenwerkingen maatwerk. Voor meer informatie kun je me mailen via info@mydeliciousjourney.com.

Waar schrijf ik over?

Ik mag graag schrijven over de onmisbare hotspots in verschillende landen en steden. Van knusse cafeetjes tot designer fashionstores en kroegjes voor wijn- en bierproeverijen. Over reizen, de meest bijzondere plekjes op deze wereldbol en bovenal om te laten zien hoe ik mijn dromen na jaag en hoe mijn lezers dat ook zomaar kunnen doen.

Ik schrijf persoonlijk en geef mijn eerlijke mening als men om een review vraagt. Ik betrek mijn droomboom eigenschap graag bij het schrijven van artikelen, om zo tot een bijzonder resultaat te komen. Ik probeer mensen te inspireren en motiveren. Als je dromen hebt, laat je dan door niets of niemand tegen houden. Someday, Somehow kom je er wel!

Partners

Ik werk voor My Delicious Journey veel samen met

hotelorganisaties, horecagelegenheden, bedrijven uit de fashionindustrie, diverse webshops en bestemming- en verkeersbureaus.

Om engagement op te bouwen (en te behouden) heeft My Delicious Journey een Facebookpagina , Twitter, Pinterest, Instagram en een Youtube-Kanaal.

Nijmegen in de spotlights

Ben jij een ondernemer in Nijmegen en wil je graag dat jouw winkel, restaurant of hotel in het zonnetje gezet wordt? Neem dan contact op via het contactformulier! Ik ben namelijk bezig om Nijmegen met zijn prachtige gebouwen, fijne binnenstad en gezelligheid beter op de kaart van ons kikkerlandje te zetten!

 

Samenwerking?

My Delicious Journey:

 • Een product laten testen?
 • Een betoverende bestemming laten ontdekken?
 • Een advertorial of vaste advertentie op de blog laten plaatsen?
 • Jouw unieke hotel of restaurant als hotspot laten ontdekken?

 

 

Contact

Via onderstaand contactformulier kunt u contact met mij opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

  Organisatie / Bedrijf

  Contactpersoon (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht