Win een kofferset van Waparoo, Dagboek, Sunny Sunday Selection

Het zomerseizoen en daarmee bij uitstek voor vele van ons het vakantieseizoen staat voor de deur. Bestemmingen worden bekeken, vliegtickets worden geboekt en hotels worden vastgelegd. De eerste ronde door de stad voor zonnebrand, nieuwe slippers, bikini’s en strandoutfits hebben we gehad. Nu mag ik een van jullie blij maken met een Kofferset van Waparoo! Kunnen al die nieuwe zomerspullen ook meteen worden ingepakt in een splinternieuwe koffer!

Win een kofferset van Waparoo

Om de win-actie nog iets leuker te maken heb JIJ de keus uit drie verschillende opties. Een kofferset van drie koffers, een kofferset van twee koffers of één hele toffe roze koffer. Al nieuwsgierig geworden?

Optie nummer 1: Leonardo Trolleyset Blauw

win een kofferset van waparoo

Deze set bestaat uit drie verschillende trolleys gemaakt van sterk en licht ABS (een harde kunststof). Ze zijn alle drie voorzien van 4 zwenkwielen en hebben ruime compartimenten en een extra vak met ritssluiting. De kleine trolley 20″: 36x22x51, met inhoud van 37 liter. De middelgrote trolley 24″: 44x25x61, met inhoud van 59 liter en de grote trolley 28″: 50x28x71, met een inhoud van 85 liter.

Optie nummer 2:Holiday trolleyset Rood

win een kofferset van waparoo

Deze set bestaat uit twee koffers die zijn vervaardigd van sterk en licht ABS (harde kunststof). Beide koffers zijn voorzien van 4 zwenkwielen, wat betekent dat ze 360 graden draaibaar zijn. Ook deze koffers hebben ruime compartimenten en een extra vak aan de binnenkant met ritssluiting. De koffers hebben extra handvaten aan de bovenzijde en zijkant. De cabin size trolley is: 49x34x22cm en de grote trolley is: 69x49x29cm.

Optie nummer 3: De roze American Tourister bon air

Kofferset van Waparoo

De American Tourister Bon Air Spinner S biedt alles wat je van een koffer verwacht (en meer!). Hij is extreem licht, sterk en je kunt (bijna) zoveel spullen inpakken als je wilt. Deze roze koffer is je perfecte reispartner en zal dan ook niet van je zijde wijken. Dat gaat ook lastig, want met de kleur is hij overal terug te vinden;-). De koffer is daarnaast ook voorzien van een TSA-veiligheidsslot en mag mee aan boord van een vliegtuig, ideaal! De American tourister heeft de volgende afmetingen: 40x55x22, met een inhoud van 31,5 liter.

 

Wat je moet doen om deze koffer(set) te winnen?

1. Ik zou het leuk vinden wanneer je mij volgt op Facebook en Instagram.
2. Bonuspunten wanneer je een leuke reactie of quote deelt op Instagram waarom jij zeker een nieuwe koffer(set) nodig hebt met de hashtag #deliciousjourneykoffer & #Waparookoffer en mij daarin tagt.
3. Laat een bericht achter in de reacties waarom JIJ de koffer(set) moet winnen en vergeet daarbij niet een geldig mailadres achter te laten!

De win-actie loopt tot en met 30 mei!

 

Succes!