Give-away, win grijze backpack van kofferstunter

Ga jij binnenkort op reis en kun je wel een (nieuwe) backpack gebruiken? Dan heb ik een hele leuke verrassing voor je! Ik geef namelijk een grijze backpack 75L weg in samenwerking met kofferstunter.

Om ons heen horen we verschillende vrienden en collega’s die zich klaar aan het maken zijn voor hun reis deze lente of tijdens de zomermaanden. Backpacken was al populair, maar de populariteit lijkt met de maand te groeien. Van Vietnam tot Sri Lanka en van Indonesië tot Nieuw Zeeland en Zuid-Afrika. De wereld ligt letterlijk aan onze voeten. Waar ‘vroeger’ een paar weken Frankrijk of Italië al best een uitzondering waren voor veel gezinnen, vliegen de verhalen van wereldreizigers je nu om de oren. Niet dat wij dat erg vinden, in tegendeel. Reizen maakt je rijk.

Maar hoe fijn is het als je de kosten van een backpack van je lijstje af kunt strepen? Scheelt je toch weer een aardig bedrag wat je mooi kunt gebruiken om in Vietnam wel drie keer samen uit eten te gaan met een hele avond cocktails en drankjes of om die mooie bikini en heerlijk zittende slippers toch te kopen voor je gaat. Dat ik dol ben op verrassingen en het weggeven van cadeautjes zal voor jullie geen verrassing meer zijn. Dus wie mag ik gelukkig maken met deze grijze backpack?

grijze backpack kofferstunter

De backpack is voorzien van waterdichte ritsen, de stof is voorzien van een “waterdichte coating”, en wordt geleverd met regenhoes. In de backpack rugtas zit een aluminium fiber frame verwerkt. De backpack is voorzien van ergonomische, verstelbare en anti-slip gefoamde rugbanden. Het rugsysteem is ook in hoogte verstelbaar. De backpack is voorzien van vijf verschillende vakken.

Deze backpack winnen?

Dat kan! De win-actie is open vanaf 19 april tot 30 april 12:00. Daarna wordt er een winnaar(res) gekozen. Wat je moet doen om deze backpack te winnen?
1. De Facebookpagina van My Delicious Journey liken. We vinden het erg tof als je mensen tagt die de backpack wel kunnen gebruiken!
2. Het zou leuk zijn wanneer je de Facebookpagina van Kofferstunter liked.
3. Een reactie op dit bericht, op Facebook of in de mail dat je meedoet aan deze actie.

Veel succes!