Bijzonder overnachten in Newcastle: Sleeperz Hotel

Newcastle, Sleeperz Hotel, Overnachting, UK

Overnachten in Newcastle

In 2014 ben ik voor het eerst in een andere stad dan Londen geweest op het Engelse eiland. Newcastle om precies te zijn. Een perfect stadje voor een korte citytrip. We logeerden in het budget design hotel Sleeperz. Sleeperz ligt vlakbij het centraal station, een klein kwartiertje met de Taxi vanaf de haven en op zo’n 5 minuutjes afstand van de ‘echte’ winkelstraat en de eerste restaurantjes en cafés.

Het interieur van Sleeperz is licht en fris. Vrolijke kunst aan de muren, grappige design lampen en fijne banken en stoelen om even bij te komen als je terug komt met flink vol geshopte tassen ;). Een hotel als deze is echt een aanrader als je met vriendinnen of je lover een weekend op pad bent. Waarom? Het interieur makes you feel at home en door de goede prijs houd je meer geld over voor heerlijk eten en nog meer tassen met leuks ;-).

Newcastle, Sleeperz Hotel, Overnachting, UK

Sleeperz Hotel, UK, Engeland, Newcastle Source

De kamers bij Sleeperz zijn schoon en modern. Grote ramen, hoge plafonds en witte muren zorgen ervoor dat de kamer erg ruim aan voelt en dat doet prettig aan. Het bed ligt erggg lekker en als je ’s avonds de gordijnen nog even open laat voor je gaat slapen kijk je uit over een prachtig verlichte stad.

’S Ochtends is er een mogelijkheid om een kop thee of kop koffie te zetten op je eigen kamer. Geen stress en haast met douchen dus. Rustig wakker worden, lekker douchen en dan maar eens naar beneden voor het ontbijt.

Ook het ontbijt is een aanrader! Met natuurlijk keuze voor het Engelse menu, broodjes, vers fruit, Yoghurt, Kwark en nog veel meer. Lekkere koffie, koppen thee met melk of een lekker glaasje jus.

Mocht je op zoek zijn naar een fijn verblijf in Newcastle, dat op loopafstand van Centraal en het centrum ligt? Dan ben je hier aan het goede adres!

Newcastle, Sleeperz Hotel, Overnachting, UK

Newcastle, Sleeperz Hotel, Overnachting, UK

[su_list icon=”icon: check” class=”listshortcodestyle”]

Je vindt het Sleeperz Hotel in Newcastle hier:

[su_gmap address=”Sleeperz, Newcastle”]

15 Westgate Road
Newcastle upon Tyne
NE1 1SE[/su_list]

lees meer

Gerelateerde artikelen