Overnachten in Maastricht

Overnachten in Maastricht

De Limburgse gezelligheid is vanaf het moment dat je dit hotel binnenloopt aanwezig. Een vriendelijk goedendag en een kopje soep staan je te wachten zodra je binnentreedt. Na een reis van (voor ons) 2 uurtjes is er niets fijner dan dat. Spullen snel naar de kamer brengen en smullen maar!

Het Townhouse Designhotel in Maastricht won in 2011 de Dutch Hotel Award. Sindsdien weten vele toeristen hun weg naar dit hotel te vinden. In het Townhouse Hotel kun je stijlvol, gezellig, maar ook betaalbaar overnachten in Maastricht. De prijs is naar onze mening nog steeds redelijk aan de hoge kant, maar je betaalt voor gezelligheid, charme en sfeer. Het hotel bevindt zich ook op een zeer gunstige plek. Kom je met de trein ben je hier binnen 5 minuten. Het hotel ligt midden in de hippe wijk Wijck en binnen 10 minuten lopen sta je in het stadscentrum.

Overnachten in Maastricht

Een knusse huiskamer op een centrale plek

De lobby van het hotel de de hotelkamers zelfs hebben een cosy, huiselijke sfeer. Overal vind je kunstzinnige attributen, schilderijtjes, kleedjes, verschillende lounge stoelen en banken en nog veel meer. Het ‘gevoel van thuis’ overbrengen lukt in dit hotel perfect! Weekendje weg met je lover en wil je graag het ‘thuis gevoel’ houden? Of op zakenreis en smacht je soms best een aantal uurtjes naar dat ‘thuisgevoel’? Dan is het Townhouse Design Hotel een aanrader!

Zoals ik al zei word je vanaf moment 1 warm begroet. De gastvrijheid proef je (letterlijk) en dat zorgt ervoor dat je maar al te graag wat relaxt in de living van dit hotel. Tevens vind je in deze living ’s ochtends ook het ontbijtbuffet. Alle luxe op een stokkie, wij dronken er gewoon een glaasje champagne bij. Omdat elk weekend een feestje zou moeten zijn!

Elke hotelkamer is net op een andere manier ingericht. Ieder zijn eigen touc. Graffiti, art maar bovenal gezellig en comfortabel. In de badkamer vind je een rain shower en ingebouwde radio. Er is niets fijner dan de dag op deze manier te beginnen.

Je vindt het Townhouse Design hotel hier:

Sint Maartenslaan 5, 6221 AV Maastricht

Townhouse boutique hotel boeken? Dat kan hier!
 

Overnachten in Maastricht

Overnachten in Maastricht

Townhouse-Hotel-Maastricht2, overnachten in Maastricht

Townhouse-Hotel-Maastricht1

Townhouse-Hotel-Maastricht

Townhouse-Hotel-Maastricht4

Townhouse-Hotel-Maastricht7, overnachten in Maastricht

Overnachten in Maastricht

Leuke extra’s

Het Townhouse Designhotel ligt op loopafstand van het Centraal Station van Maastricht en ook ben je binnen no-time in het centrum. Gezellige kroegjes, lekkere restaurantjes en hippe designwinkels vind je hier genoeg! Zin in gezelschap op je kamer? Dan is er de mogelijkheid een goudvis te huren ;-). Je vindt altijd een stapel leesboeken op je nachtkastje en als je jezelf extra wilt verwennen dan is er de mogelijkheid om een bos bloemen of een Rituals pakket te bestellen!

Ik ben dol op dit hotel en zeker weten op Maastricht! Wat vinden jullie van deze stad?
Op zoek naar meer hotspots in deze bourgondische stad? Die delen wij hier met je!

Townhouse-Hotel-Maastricht6