Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen, dat is een feestje! Voor wie net zo dol is op Berlijn als ik.. kan ik je vertellen dat dit een must-stay hotel is! Het huiselijke sfeertje gecreëerd door pure eenvoud, maar rauw door zijn aankleding met houten kistjes, vintage stoelen en fleurige stoffen gemixt met grijs en groen. Berlijn, maar dan net een beetje dichterbij voor ons.

Wat wij zo leuk vinden aan het hotel, is dat de bar tevens de plek is om in te checken. Geen officiële balies en gedoe met papieren, snel en makkelijk. Meteen de vraag of je bekend bent in Nijmegen en mocht dat niet (of wel) zo zijn, dan heeft het personeel een hele stapel met fijne plekjes voor je klaar liggen. Nog een pluspunt, het ontbijt dat ‘s ochtends om 07:00 begint (voor zowel hotelgasten als men die héél vroeg naar zijn werk moet!) en tot 23:00 te bestellen is… klinkt dat niet goed? Wees gerust, ook als je zin hebt in borrelhapjes, drankjes of een diner ben je hier aan het goede adres.

De hotelkamers zijn basic ingericht, maar helemaal prima als je een weekend op stedentrip bent. Een fijn bed, een douche (met credible douchegel!) en verder alle spullen die je nodig hebt tijdens een verblijf. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten! Een kleine tweepersoonskamer boek je al voor €60,00 per nacht!

Ben je van plan binnenkort naar Nijmegen te komen? Ik raad je absoluut aan om hier te verblijven. Woon je in Nijmegen of ben je er regelmatig voor een drankje te vinden? Dan vind je hier de lekkerste gin-tonics, cocktails en borrelhapjes. Ook de sfeer, de muziek die op zaterdag nog met platen gedraaid wordt en het geroezemoes op de achtergrond maken dit een fijne plek. Student in Nijmegen? Voor je de schoolbanken inkruipt eet jij voortaan hier je ontbijt;-)!

PS: Elke hotelkamer heeft zijn eigen tekst op de muur, hoe cool is dat?
PPS: Weet je waarom hotel/restaurant credible ook wel INcredible heet? Als je er een drankje drinkt, een hapje eet of er slaapt.. dan ben je… IN credible ;-)!

Bedankt voor ons aangename verblijf Credible. Jullie zien ons zeker nog eens terug!

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Hotel INcredible in Nijmegen

Je vindt INcredible hier:

Credible
Hertogstraat 1, Nijmegen