King Kong Hostel, Rotterdam, Travel, Where to stay

Reizigers van over de hele wereld komen terecht in deze gezellige wijk: de Witte de Withstraat. In het King Kong Hostel zijn ze aan het juiste adres als ze op zoek zijn naar comfort, maar ook voor een budgetprijsje willen verblijven.
Bij binnenkomst krijg je direct een goede indruk van het hotel Modern, comfortabel, gezellig en het voelt als thuiskomen. Plof neer op de hippe banken, leuke stoeltjes, bestel een drankje, een hapje en je bent klaar om te genieten.

King Kong Hostel, Rotterdam, Travel, Where to stay

King Kong Hostel, Rotterdam, Travel, Where to stay

King Kong Hostel, Rotterdam, Travel, Where to stay

Het hostel biedt verschillende plekken om te slapen aan. Hostelkamers voor 4 of 6 personen, een grote slaaploft voor 10 personen, maar ook privékamers voor 2 personen. Je boekt een bed in de slaaploft al vanaf €16,50 per bed, de privé kamer boek je vanaf €35,00.
In de slaaploft is het echt een apenkooi (kennen jullie dit nog van de gym vroeger?). Klimtouwen, de bok, rekstokken en hangmatten. Gelukkig slaap je wel in een normaal bed, dus geen zorgen, ‘s nachts is het niet nodig rare taferelen uit te halen.

Je vindt Kingkong Hostel Rotterdam hier:

Witte de Withstraat 74, 3012 BS Rotterdam

 

King Kong Hostel, Rotterdam, Travel, Where to stay,Bijzonder overnachten in Rotterdam:King Kong Hostel

King Kong Hostel, Rotterdam, Travel, Where to stay, Bijzonder overnachten in Rotterdam:King Kong Hostel

Pluspunten?
Het King Kong hostel is eigenlijk van alle gemakken voorzien. De sanitaire voorzieningen zijn netjes, schoon, je kunt je spullen opbergen in een ‘kluis’, gratis Wifi, ontzettend leuk personeel, hippe inrichting, een lounge met karaoke en je kunt zelfs fietsen huren om de stad te verkennen.

Minpunten?
De kussens.. ik denk dat ik bijna iemand dood had kunnen slaan met de mijne.. maar naast alle pluspunten neem ik dit minpunt graag voor lief;).

Zijn jullie al bekend met dit Hostel in Rotterdam? En welke kamer zouden jullie kiezen tijdens je verblijf ;-)?