Amsterdam, Nederland, Reizen, Amsterdamse huisjes
Dinsdag. Tijd voor een nieuwe Tuesday Travel Notes. Mijn bevindingen op reisgebied van de afgelopen twee weken lees je in deze post:

Engelsen gaan het liefst naar Amsterdam met Pasen

Amsterdam blijkt een razend populaire reisbestemming voor Europeanen. Voor Britten brengen graag een bezoek aan Amsterdam in het Paasweekend. Ook Ieren, Spanjaarden, Italianen en Duitsers komen graag over om cultuur te snuiven in onze hoofdstad, dat blijkt uit onderzoek van Expedia. Bij de meeste Engelsen staat Amsterdam op één als Paasbestemming. Grappig weetje, Veel Nederlanders vliegen dit weekend juist richting Londen. Op nummer 2 voor de Hollanders staat het warme en zonnige Rome en de top drie is compleet met een midweekje richting New York.

Wat doen jullie in het Paasweekend?

Goedkopere vliegtickets

Tips om goedkoper te kunnen vliegen

Er zijn een aantal mogelijkheden waardoor je vaak een (stuk) goedkoper zou kunnen vliegen dan je op dit moment doet. Heb je er al eens aan gedacht om op andere dagen te vliegen, te vliegen vanaf een vliegveld in Duitsland of België, of om eens ruim op tijd vliegtickets te boeken ipv 2 weken van te voren? Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de tips om goedkoper te kunnen vliegen.

Yomads fotoreporter

Yomads Foto-reporter

Dit is weer zo’n tip die ik eigenlijk voor me zou moeten houden ;-). Maar lief als ik ben (HA!), deel ik hem graag. Yomads is namelijk op zoek naar DE fotoreporter van 2015. Ben jij die avontuurlijke reiziger die echt alles vastlegt? Ben je constant in de weer met camera’s en telefoons om alles om je heen maar vast te kunnen leggen? Lijkt het je gaaf om tijdens twee groepsreizen van Yomads mee te gaan als fotoreporter? Doe dan mee! Of stem op mij natuurlijk!

De hele wereld over reizen

Koppel reist de wereld over in klein huis op wielen

Ja ik droom ervan, en met mij velen anderen. En sommige? Die doen het gewoon. Guillaume en Jenna doen het gewoon. Twee jaar geleden besloten zij hun baan op te zeggen en hun droom na te jagen. Focus en leven van de reisjournalistiek. Met hun piepkleine huisje van 17m2 reizen ze heel Amerika door.

waren jullie bevindingen op reisgebied deze week

Bronnen: Ad.nl, Stylespy