hoge korting bij de efteling

Efteling met hoge korting gespot op Ticketspy!

Ik word persoonlijk dolgelukkig van een bezoek aan de Efteling. Vaak gaan we één keer per jaar naar dit mooie pretpark. Of dat nu met zijn tweetjes is of met een grote groep familie, leuk, gezellig en fijn is het altijd! Grote rugzak met lekkers mee, zo veel mogelijk ritjes in de droomvlucht, een keer in de achtbaan, genieten van het decor en de muziek van de Vliegende Hollander en dan als slot een berg pannenkoeken en een grote lolly toe. Genieten, echt een fantastisch dagje uit in eigen land. Het mooiste? Tot vanavond 23:59 kun jij tickets bestellen voor €20,00 per persoon! En dat is een extreem goede deal voor de Efteling. Graag boeken? Klik dan hier voor de voorwaarden en de link naar de tickets.
 

Op vakantie in de jaren ’50

Ik kijk zo graag naar foto’s en filmpjes uit de jaren ’20 tot aan met ’90. Heerlijk om te zien hoe men zijn vakantie in die jaren spendeerde. Een dagje naar het strand in die prachtige alles verhullende badpakken ;-). Als ik mensen tegen kom op reis of een praatje maak ik het park, dan vind ik het zo fijn, mooi en leuk om te luisteren naar verhalen van vroeger. Hoe men leefde in die tijd, hoe ze het beleefden en hoe ze tegen de tijd van nu aankijken. Dit filmpje is opgenomen op Terschelling in de jaren ’50. Op dat moment vaarden er zo’n 4 a 5 veerboten van het vaste land richting Terschelling. Tegenwoordig is er veel meer draagkracht en neemt men per boot 1400 mensen mee. Grappig weetje he? En wat een fantastisch uitje is dit vroeger al geweest!

Populair reizen naar India in 2015Source

Indonesië razend populair als vakantieland in 2015

Als ik het artikel van het AD mag geloven, dan staat Indonesië bovenaan als het gaat om snelst stijgende vakantie zoekopdrachten voor 2015! Ik bezocht dit land zelf nog nooit, maar word door vele reisbloggers elke dag nieuwsgieriger gemaakt. Ik ben zo benieuwd naar zijn eilanden, zijn cultuur, zijn mensen, maar ook zeker naar de natuur, want je zou er een van de mooiste duikplekken ter wereld hebben! Ook schijnt het dat je het eten als foodie daar geproefd moet hebben.. dus, who’s willing to pay my ticket ;-)? Wat is jullie ervaring met Indonesië? En als je een ultieme tip zou mogen delen, welke zou dat dan zijn?

taeke-henstra-fotografe

taeke-henstra-fotografe1

Fotoseries van Taeke Henstra

Taeke Henstra, fotograaf. Reisreportages maken een groot deel uit van zijn fotoarchief. Ik ontdekte het afgelopen week en was verkocht. Van Europa tot Zuid-Amerika, prachtige beelden, beelden die je doen verlangen naar meer.. je wilt er ook zijn, de sfeer proeven. Zijn beelden grijpen je. Laten je niet meer los. Zetten je aan het denken. Zijn beelden zijn puur en daar geniet ik van. Bekijk zijn werk hier.