Tuesday Travel Notes: handige tips en reisweetjes#1

3 OP REIS BACKPACK, Geraldine & Jan, Travel, Europa

1. 3 OP REIS BACKPACK

Eigenlijk moet ik deze tip voor mezelf houden…gewoon, omdat ik dan net dat kleine beetje maar kans zou maken ;-)! Maar to the point. Hebben jullie al gehoord van 3 OP REIS BACKPACK? Eindelijk in de voetsporen treden van Floortje Dessing? Ben jij die passievolle reiziger die houdt van een gezellig praatje en kun je overweg met de camera? Lees hier dan snel meer! De Backpackroute van 3 op reis gaat langs verschillende Europese bestemmingen en JIJ kunt je opgeven met HELE goede reden waarom je tijdens deze trip op één van routes mee zou willen gaan. Je kunt al raden welke dat voor mij zou zijn… jep de route in Italië ;-)!

KLM, Werelddeal Weken, Reizen, Goedkoop vliegen

2. KLM Werelddeal Weken

De waanzinnige Werelddeal weken van KLM zijn weer begonnen! KLM heeft twéé keer per jaar een Sale op de tickets waar je U tegen zegt. Sinds 7 januari 2015 tot aan met 26 januari 2015 boek je vele vliegtickets met hógé kortingen. Bangkok voor €546,00, Sydney voor €1000,00 en Auckland voor €1100,00, wat een feest! Waar moet je beginnen, wat moet je kiezen… waar ga je heen!? Mijn pijltje staat dus op Mexico voor €800,00… maar de bf wil heel graag naar Aruba.. de aanhouder wint ;-)?

Taiwan resibestemming 2015, Travel, national Geographic Source Photo

3. Taiwan is DE opkomende reisbestemming voor 2015

Ik las het al in meerdere reisbladen en een aantal dagen geleden ook in het reismagazine van de Telegraaf. Taiwan wordt beetje bij beetje steeds meer ontdekt als reisbestemming. Het land staat inmiddels in de top 20 van ultieme vakantiebestemmingen voor 2015 (National Geographic). Ik heb veel mooie verhalen van vrienden gehoord over Taiwan, maar eerlijk is eerlijk… daarvoor had ik er eigenlijk nog nooit over nagedacht om ernaartoe te gaan (als reisbestemming). Zijn jullie wel eens in Taiwan geweest of staat dit land op jullie lijst met reisbestemmingen?

vakantiebeurs, jaarbeurs Utrecht, 2015, travel, Inspiratie

4. De vakantiebeurs in de jaarbeurs Utrecht

Je zou zweren dat je er al was! Open vanaf vandaag (vakbeurs) en vanaf morgen open voor elke bezoeker tot aan met 18 januari. Dit jaar is de vakantiebeurs echter dan ooit! Je vindt hier op de leukste manier JOUW bestemming(en) voor aankomend jaar. Nieuw dit jaar? De culinaire route die je langs 7 deelnemende landen brengt. Met Spanje en Curaçao als gastlanden verwacht ik veel spektakel. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Helaas kan ik er vandaag niet bij zijn, maar voor degene die morgen gaan, zie ik jullie daar?

lees meer

Gerelateerde artikelen