Suppen supboard

Protest zomercollectie – dromen over de zomer

De lente heeft nog maar net zijn intrede gedaan en ik droom alweer van lange zomeravonden in de tuin met een vuurtje en de barbecue aan, over plonzen in de zee en de warme zomerbries die door mijn haren waait terwijl ik met supboard het water opga. Varen over de plassen in papa’s boot al nippend van een glaasje wijn en turend naar de zon die in het water zakt. Gaan we al naar huis of kunnen we nog één duik nemen? Staat de wekker morgen héél vroeg of kunnen we wakker blijven tot de vogeltjes naar bed zijn gegaan? Waren dat de moeilijkste vragen van de zomerperiode maar ;-).

Sinds ik mijn supboard heb ben ik nog veel vaker óp en rondom het water te vinden. Ik kocht sup-kleding uit de Protest zomercollectie, zodat ik óók in de lente en vroege herfst het water op kan. In de warmste zomermaanden kan je prima in bikini of sportkleding het water op. Maar als het onder de 20 of onder de 15 graden is, dan is het fijn iets beter beschermd te zijn tegen wind en water. Een surflegging- of surfsuit zijn dan super fijn.

Ik heb een aantal favorieten als het gaat om ‘sportieve kleding’. Ik heb inmiddels een aardige collectie kleding in de kast voor de sportieve activiteiten die ik het meest beoefen: wandelen, zwemmen, yoga, suppen, fietsen, hardlopen en krachttraining. Mijn zwem- en supkleding bestaat voornamelijk uit items van de Protest collectie.

Protest zomercollectie - suppen - surfen

Sup- en surfkleding van Protest

We weten niet zeker of we aankomend jaar (2020) in de zomer naar verre oorden kunnen reizen, maar óók in Nederland zijn meer dan voldoende plekken om te leren surfen of suppen. Misschien juist nu reizen wat lastiger is, zijn dit dingen om op te pakken als je het al zolang wilt proberen of meer wilt oefenen. Ik weet van mezelf dat ik nog veel vaker het water op wil, maar afspraken en andere dingen houden mij tegen. Een ding heb ik met mezelf afgesproken: ik wil een dagtocht maken op mijn supboard.

Als je gaat surfen of suppen is het fijn om daar de juiste kleding voor te hebben. Zo zijn er bij het punt waar ik vaker opstap geen steigers en is het eerste gedeelte in het water bezaaid met kiezelstenen. Waterschoenen zijn dan niet overbodig. Ook vind ik het prettig om mezelf fijn te voelen tijdens het sporten. Ik moet voldoende bewegingsvrijheid hebben, maar ik heb ook liever iéts meer aan dan alleen een bikini. Hoewel het met zomerse temperaturen zeker kan, ben ik blij met surf- en supsuits.

De sup-kleding van Protest is niet alleen gááf om te zien, het zit ook héérlijk. De leggings en lycra’s uit de collectie zijn voorzien met factor 50 UV-bescherming voor optimale bescherming in het water. De kleding is flexibel en biedt maximale bewegingsvrijheid bij iedere golf die je pakt (of wanneer je op het water peddelt). Bij Protest hebben ze solide en opblaasbare boards, die gemakkelijk te vervoeren zijn. De opblaasbare paddleboards zijn volledig uitgerust met een reistas, pomp, paddle en reparatieset.

Met de code delicious10 krijg je tot en met 30 juni 2020 10% korting op de Protest collectie!

 

Protst suppen en surfen

Hoe tof: de Protest SS20 collectie - voor zomerplannen ver weg of dichtbij

Inspiratie voor de Protest zomercollectie

De zomer heeft bij Protest een nieuwe favoriet: Broderie Anglaise. Officieel de stof van het seizoen. Een speelse, frisse zomerlook. Een symbool van romantiek en vrouwelijkheid. Ook de tropen zijn goed vertegenwoordigd. Plekken waar de zon altijd schijnt, een oase groener dan groen. Hoewel we dit seizoen misschien niet zo ver mogen en kunnen reizen als we gewend zijn, brengt deze trend de zomer naar ons. Of je nou ver weg of gewoon in de achtertuin bent. Comfort en stijl komen samen in de kledingstukken met hoge taille. Zowel in broeken, rokjes en bikini’s. De inspiratie is opgedaan over de hele wereld: woestijnen, oceanen en tropische oorden. De sup- en zwemkleding & sportswear zijn een mooie mix van deze invloeden

Protest Sportswear

Zowel voor de zomer als de winter heeft Protest verschillende collecties. Ik droom altijd weg bij de fantastische skijassen- broeken- en pakken die ze maken. Van felle neon kleuren tot basic zwart en met dierenprintjes. Je kunt in ieder geval hip op de piste staan ;-)! In de zomer ligt de focus bij Protest op boardsports als suppen- en surfen. In de winter staat de piste centraal. Niet alleen ziet de kleding van Protest er tof uit, het gaat juist om het functionele aspect. De kleding is perfect voor een sportieve vakantie of om in te sporten. De kleding is comfortabel om in te bewegen. Dat geldt voor wandelen, zwemmen, surfen of hiken.

Protest zomercollectie

Protest zomercollectie
 
De zomercollectie van Protest is een feestje voor het oog! Er is veel kleur en er zijn gave printjes voor zowel mannen als vrouwen. Ben je meer van de basics? Die varianten zijn er ook. Er zijn hele gave bikini’s, onder andere bandeaubikini’s, trianglebikini’s, tankini’s en halterbikini’s. Voor de mannen is er ook méér dan voldoende keuze bij de zwembroeken.
 
Net als ik fan van suppen- en/of surfen? Kijk dan eens bij de lycra’s en surfsuits.
 
Om af te sluiten heb ik óók een cadeautje voor jullie. Met de code: delicious10 krijg je tot en met 30 juni 2020 10% korting op de Protest collectie!
 
Gave foto’s geschoten in je Protest outfit? Deel ze dan zeker op Instagram met de hashtag #protestwomen en/of tag de foto met @protestwomen.

Men Protest

 
Protest zomercollectie - suppen supboard