Free Yoga Bryant Park New York
“Despite all the noise and craziness going on around you the parks of NY provide a haven to ensure the people of the city still have an opportunity to be an one with nature”.

Sight seeing tips vind je genoeg in alle boekjes, dat het Empire state Building gaaf is vanaf het dak is een feit, dat je Times Square minimaal eens in je leven gezien moet hebben, jep dat vind je ook terug op alle websites over New York. So no need to tell you about that… al zijn reisverslagen en foto’s daarvan ook niet vervelend om naar te kijken. Een inzicht in reizen van een ander, daar krijg ik nooit genoeg van.

Tijdens mijn verblijf in New York ben ik natuurlijk langs, op en bij alle highlights geweest. Het was voor mij de eerste keer in New York en ik wilde voelen, proeven, meemaken en delen wat men dan wel niet bedoelt met de ‘New Yorkse sfeer’. Ik denk dat ik er absoluut van geproefd heb, het was mooi, het was intens, het was een beleving. Maar juist de dingen die nog niet in ieder boekje te vinden zijn deden mij het meest. Zo kwam ik dus terecht bij de Free Yoga in het Bryant Park.

Ultieme vrijheid door yoga in het Bryant Park


De Yoga in Bryant Park, dat is nog zo’n heerlijk plekje waar veel echte New Yorkers zich bevinden. Waar toeristen even geen toeristen zijn, maar zich een kunnen voelen met New York. Adembenemend… midden in een van de drukste steden van de hele wereld kun je tot rust komen. Vanaf het moment dat je voor de eerste keer diep inhaleert en uitblaast zijn je zorgen verdwenen. Ik voelde trots, rust en steeds maar ongeloof dat ik daar op een matje yoga aan het beoefenen was.

Samen met 700 andere vrouwen uit 100 verschillende landen en culturen over de hele wereld kom je tot rust. Besef je dat je het middelpunt van rust bent, midden in New York, op een grasveld in het Bryant Park…

Een lach, een grote glimlach, een glow over mijn gezicht toen we klaar waren met de oefeningen. Wat een ervaring, wat een beleving, wauw.. dat was het enige dat ik uitbrengen kon.

Zijn jullie al bekend met de yoga in Bryant Park? En mochten jullie dus in de zomer gaan.. probeer hier absoluut tijd voor vrij te maken!

Free Yoga Bryant Park New York

Free Yoga Bryant Park New York

Free Yoga Bryant Park New York