New York City

Nooit gedacht, nooit gevoeld, nooit gerouwd om weg te gaan, nooit betreurd of verwacht een traan te laten gaan. Was het je walm, je drukte of de sterke geur van kaas, waren het je mensen, de 24/7 mentaliteit of ben ik nu gewoon een dwaas?

Ik kon niet aan je wennen, je voelde vreemd en koud, je was echt zo’n plek die ik liever niet onthoud. Het krioelde van de mensen ik kon geen steek meer zien, het was vies, oh zo smerig en je stonk bovendien. Je zat vol met mensen die altijd wat van je moesten, een ‘he babe’, dag schatje’, was bij jou heel normaal, maar voor mij was dat wennen en vond het zeer brutaal. Ik begon me dikwijls te ergeren en vond je maar wat irritant, tot ik mij besefte, dit heb ik zelf in de hand.

Ik begon je te ontdekken en zag steeds wat nieuws, van groene parkjes tot koffietentjes ja je gaf mij heel wat views. Ik streek neer op mijn handdoek, in het midden van de stad, met een roman en een muffin op mijn luie gat. Met een bootje over het water, nippend van de wijn, de zonnegloed over Central Park maakte het oh zo fijn.

Mijn boze gezicht begon te zakken en er verscheen zowaar een lach, ik kon zelfs genieten van de drukte elke dag.
Met de schooltas op mijn schouder en een kop koffie in de hand, begonnen we te werken aan een echte band.

Na 6 weken was onze liefde zeker gegroeid, maar dat was veel wikken en wegen en we hebben heel wat gestoeid. Het ging dan niet van harte, maar er ontstond echt een fijne band, je hebt me verrast in vele opzichten dus zette ik mijn treurige blik aan de kant.

Nu we bijna een jaar verder zijn, ik had het nooit gedacht, schrijf ik met heimwee een brief en kan ik genieten van alles dat je mij hebt gebracht. Ik durf nu zelfs te zeggen, ooit zie jij me weer, want jou missen, doet toch best wel zeer.

Hope to see you soon New York.

Travel, City, New York, NYC, USA, America,

NYC, High Line Park

NYC, Times Square, New York

NYC, Top of the rock, Rockefeller center

New York, Travel, NYC

Travel, New York, NYC,

NYC, Brooklyn Bridge

NYC, Liberty Statue, Staten Island

NYC, Liberty Statue, Staten Island