Villa della Valle Italie

Vila della Valle

Vila della Valle ligt in een prachtige vallei in het heuvelland van Le Marche vlakbij het mini-stadje Montalto della Marche. De vila was voorheen een Italiaanse boerenhoeve en is door Anuscka en haar man Godfried omgetoverd tot een Italiaanse parel- waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven.

Vila della Valle is als een warme deken. Bij aankomst voel je je direct thuis en dat gevoel blijft tot de laatste minuut. Met een glas bubbels (of een kop thee) en lekkers van de lokale bakker plof je neer op de veranda. Zodra de koffer is uitgepakt en je jezelf installeert naast het zwembad glijden alle zorgen van je af. Een blik naar links of rechts laat je glimlachen van geluk – het uitzicht is fantastisch mooi.

Hoge bergen, wijnranken, olijfbomen, kudde schapen met schaapherders en stoffige zandwegen zijn je nabije omgeving. Het eerst volgende huis bevindt zich op minimaal 1km afstand. Als je wilt ervaren wat echte stilte en rust is, dan zit je in- en rondom deze vila perfect.

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

De slaapkamers zijn clean en stralen rust uit. Passend bij het idee van het weekend of de midweek die je hier boekt. De badkamer is er een om uren in rond te blijven hangen. Zo een die je thuis altijd al had willen hebben. Zeeën van ruimte, een mooie aankleding en een fijne regendouche.

Ben je een echte bourgondiër en vind je in de keuken staan óók leuk? Dan ben je de perfecte match voor deze Vila. Naast de prachtige omgeving, het huis en de rust, ga je ook aan de slag in de keuken. Verse pizza’s en verse pasta blijven je niet vreemd tijdens dit weekend.

Als ontbijt kies je zelf voor een intercontinentaal, gezond of Italiaans begin van de dag. Elke dag een andere keus is óók mogelijk. Terwijl het ochtendzonnetje het terras verwarmt, geniet je van al het lekkers inclusief Italiaanse espresso.

Wat je de dagen in de vila vooral niet doet? Jezelf druk maken. Doe vooral waar jij! zin in hebt. Een boekje lezen op het strandbed? Een middagdutje in de hangmat? Theeleuten op de veranda? Of wijntjes drinken aan de rand van het zwembad? Het kan en mag allemaal. Zolang jij! er maar van geniet.

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

Het is bijna overweldigend hoe mooi en rustig een plek nog kan zijn in de hectische wereld waarin wij gewend zijn te leven. Een plek waar je na een uur al in de relax-modus komt. Waar de zorgen écht als sneeuw achter de bergtoppen verdwijnen. En waar de zon je stralend toelacht. Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar internet, technische apparaten en online geneuzel makkelijk achter slot en grendel kunnen blijven. De perfecte plek om bij te komen en op te laden. En dat kunnen wij iedereen (na ons meidenweekend in de vila) van harte aanraden.

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie

Villa della Valle Italie


Boek je binnenkort ook een arrangement bij Vila della Valle? Laat het mij even weten via mijn blog of sociale kanalen. Dat vind ik leuk om te horen!