Most Romantic Cities in Europe, Brugge

In Brugge valt zo veel te beleven, daar vul je makkelijk een heel weekend mee! Wat dacht je van het beklimmen van de Belforttoren, een boottocht maken op de reien, genieten van de rust en schoonheid in het Begijnhofje, maar ook shoppen en door alle fijne straatjes lopen op de kinderkopjes mogen niet ontbreken. Wat dacht je van een pan mosselen, Vlaamse frieten en een groot glas Brugse zot? Brugge is genieten!

Voor wie niets wil missen in Brugge gaat op pad met het 100% Brugge reisboekje. Drie wandelroutes leiden je langs highlights én de leukste adressen volgens de locals. De bezienswaardigheden, musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn bovendien overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. En met de uitneembare plattegrond, duidelijke routekaarten en gratis 100% app voor je smartphone (iPhone & Android) vind je altijd je weg. Wil je wat persoonlijke redenen van mij waarom je Brugge moet bezoeken? lees dan dit blog eens.

In maart krijg je bij aankoop van een ander 100% reisboekje naar keuze, een gratis speciale editie van de stedengids 100% Brugge t.w.v. €12,95. Ideaal om cadeau te doen aan een van je vrienden of hem gewoon lekker voor jezelf te houden.

Winnen: 100% Brugge reisboekje

Maar, omdat ik van verrassingen en cadeautjes houd, heb ik in Samenwerking met mo’media een fijne win-actie opgezet. Ik mag namelijk drie van mijn lezers blij maken met een 100% Brugge reisboekje.

Wat je daarvoor moet doen?
1. Een comment achterlaten met het juiste e-mailadres. Dan weet ik dat je meedoet en kan ik je benaderen wanneer je hebt gewonnen.
Wat ik leuk zou vinden?
1. Als je mijn Facebookpagina liked
2. Mij volgt via Instagram.

De win-actie sluit op 1 april om 12:00 (echt!).

100% Brugge reisboekje

 

Waarom zou jij Brugge graag eens bezoeken?

 
Extra gegevens 100% Brugge boekje:
Auteur: Ann Welvaert
ISBN: 978-90-5767-714-4
Consumentenprijs: € 12,95
Te koop: hier o.a.