Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

Het idee om een weekend naar Brugge te gaan in juli ontstond redelijk spontaan. Toen ik al zingend (krijsend!?) samen met Laura en onze mannen in de auto zat tijdens onze Sloveense roadtrip werd het zo gezellig dat we op korte termijn nog eens samen wilde reizen! Dat werd een weekend Brugge. Ons verblijf voor dat weekend was de fantastisch mooie Loft Katelijne midden in het historisch centrum van Brugge.

Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

Loft Katelijne is de perfecte uitvalsbasis wanneer je een dag of weekend naar Brugge gaat. Niet alleen ligt het in het midden van het centrum, het biedt je alle mogelijkheden om totaal te ontspannen. Het appartement kan worden bewoond met vier personen, want er zijn twee slaapkamers. Beide slaapkamers met een héérlijk bed.

In de badkamer is het tijd om te relaxen. Geniet van de heerlijk warme straal terwijl je de fijn ruikende zeepjes gebruik. Daarna ligt er een stapel zachte handdoeken voor je klaar. Uit de douche loop je in je badjas richting de keuken waar een goede kop koffie zet. Plof neer op een van de stoelen, duik in de kussens op de bank en pak er een boek bij of geniet van het uitzicht als je naar buiten tuurt.

Het appartement is gebaseerd op een natuurlijke look. Het ademt en straalt rust uit. Van de natuurlijke houten balken aan het plafond, tot de zacht grijze muren die perfect tot uiting komen door het licht van de grote ramen. Wanneer je echt even tot rust wil komen kun je jezelf hier prima terugtrekken.

Voor het ontbijt, de lunch of het diner kun je natuurlijk op zoek gaan naar een fijne plek in Brugge, maar het appartement biedt je ook de mogelijkheid om dit allemaal ‘thuis’ te bereiden. Haal broodjes bij de bakker net om de hoek, koop wat kaasjes bij de supermarkt in de straat en zet de koelkast vol met wat flesjes wijn. Je weekend zal perfect zijn.

Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

douche-katelijne

Overnachten in Brugge, Loft Katelijne Brugge

We kunnen je een nacht of weekend in Loft Katelijne zeer aanbevelen. Hoewel we na onze reis in juli kunnen concluderen dat Brugge een betere bestemming is voor het voor- of najaar. In Juli en Augustus zijn er veel restaurants en cafeetjes dicht.

Vind je het prettig om midden in het centrum van de stad te verblijven? Is relaxen en ontspannen wanneer je terug bent van een dag sightseeing belangrijk voor jou? En ben je dol op mooie interieurs? Dan is Loft Katelijne echt iets voor jou! De prijzen beginnen bij €206,00 per nacht. Wanneer je met zijn vieren bent is dat €50,00 per persoon per nacht. En fijn voor de digital nomads onder ons, de WiFi is er prima!

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram.