Hell's Kitchen Flea Market New York

Uitgeroepen tot een van de top tien winkelstraten in de wereld door National Geographic. Als dat niet alleen al voor nieuwsgierigheid zorgt? Wij (mijn kamergenoot en ik) liepen hier geheel per ongeluk tegenaan. We waren op zoek naar een café waar we konden ontbijten te midden van The Hell’s Kitchen wijk. Één straat en één avenue verder dan onze verblijfplaats liepen we ineens tegen deze markt aan.

Mijn hartje ging sneller kloppen bij het zien van alle spullen die ze hier verkochten. Oude dokters flessen, typemachines, kopjes met schotels, servies uit de 50’s, bontjassen, cowboy laarzen, oude banken, stoelen, kussens.. oh boy, ik had hier mijn hele inrichting kunnen kopen als ik een appartement (in NYC) in zou moeten richten, maar helaas.

Hell's Kitchen Flea Market New York

Hell's Kitchen Flea Market New York

Het bleef bij het kopen van een zonnebril en een heerlijke smoothie. Naast de verkoop van oud meubilair en accessoires, staat deze straat ook veel heerlijke eettentjes. Hamburgers, smoothies, vis, koekjes, brood, en groente en fruit. Dus voor elk wat wils.

Ben jij een liefhebber van kunst, antiek, vintage en is een hapje eten daarbij onmisbaar? Dan is de Hell’s Kitchen Flea Market een absolute aanrader.

Hell's Kitchen Flea Market New York

Je vindt De Hell’s Kitchen Flea Market hier:

Hell’s Kitchen Flea Market
West 39th Street: between 9th & 10th Avenue New York.