Divoom Voombox, Speaker

Feestweek op My delicious Journey? Maar waarom dan? Nou, omdat ik het enorm leuk vind om cadeautjes uit te delen. I’m one happy girl als ik een lach op iemands gezicht kan toveren omdat ik fijne dingen cadeau kan doen en zo’n eerste week van een nieuwe maand leek me een goede reden, niet waar? Eigenlijk hoeft er niet eens een reden te zijn.. want cadeautjes geven kan altijd. Maar om te vieren dat de lente (zeggen ze) eindelijk begint en velen van ons nog een maandje moeten knallen voor de zomervakanties starten, vond ik het een mooi idee om jullie nu te verrassen!

Het is alweer tijd voor give-away nummer viér! Mocht je één, twéé en drié hebben gemist? Die vind je hier, hier en hier!

Voor de give-away van vandaag heb ik een handige gadget voor de muziekliefhebbers onder ons. Een tijdje geleden werd me gevraagd om de Divoom Voombox te testen. Nu ben ik een enorme muziekfan, maar dat ik nou verstand heb van boxen oid, nee… leek me een uitgelezen kans om mijn vriend, die lange tijd DJ is geweest en fervent muziekliefhebber de speaker te laten testen.

Mocht je na zijn review ook enthousiast worden? Ik zou Anouk niet zijn als er in deze feestweek geen give-away bij zou horen. Je maakt namelijk kans op één van de twéé Voombox speakers!

Divoom Voombox, Speaker

“Ik ben een echte muziekliefhebber. Overal waar ik ga en sta, vind ik het prettig om muziek om me heen te hebben.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een speaker, waarmee ik buiten of onderweg op een comfortabele manier kan genieten van mijn favoriete muziek, mee kan zingen zonder direct de muziek niet meer te horen en gemakkelijk mee kan nemen zonder moeilijk met kabeltjes te rommelen.

Toen kreeg ik de vraag of ik de Divoom Voombox zou willen testen. Mijn nieuwe beste vriend is klein, handzaam en spat waterdicht. Ideaal voor op reis, tijdens een wandeling of gewoon op tafel tijdens een barbecue. De vormgeving is strak en rond, kan tegen een stootje en heeft een clip om hem aan je broekriem of rugzak te hangen. Tijdens een lange wandeling of hike, kan hij prima aan een rugzak hangen. Zodat je niet individueel met je oordopjes geïsoleerd je eigen wandeling aan het beleven bent. Bang dat hij nat wordt bij regen of waterval hoef je ook niet te zijn.

Je koppelt hem heel simpel door een Bluetooth connectie te maken met je telefoon, tablet, mp3speler of laptop. Lekker draadloos, lekker gemakkelijk. Of toch gewoon via het bijgeleverde kabeltje.

Door het gebruik van 4 simpele knoppen is het erg gebruiksvriendelijk. Twee knoppen voor harder en zachter, een powerknop en een knop om telefoontjes aan te kunnen nemen. Want als je hem draadloos aan je telefoon koppelt, kan je ook telefoongesprekken voeren via de speaker.

En dan het belangrijkste, hoe klinkt de speaker nu eigenlijk? Ik was zeer verrast door het geluid uit deze kleine speaker. Ik was bang dat het geluid ‘iel’ en ‘matig’ zou klinken, maar dat is totaal niet het geval. Doordat de bovenkant de hoge tonen produceert en de speaker aan de onderkant verantwoordelijk is voor de lage tonen, klinkt het geheel vrij in balans en zorgt het voor een vol geluid.”

Wat ik weg ga geven?
– 2 keer de Divoom Voombox

Wat je daar voor moet doen?
– Een reactie achterlaten op mijn blog. Zodat ik weet dat je meedoet.
– Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Facebook.