give-away reisboeken

Feestweek op My delicious Journey? Maar waarom dan? Nou, omdat ik het enorm leuk vind om cadeautjes uit te delen. I’m one happy girl als ik een lach op iemands gezicht kan toveren omdat ik fijne dingen cadeau kan doen en zo’n eerste week van een nieuwe maand leek me een goede reden, niet waar? Eigenlijk hoeft er niet eens een reden te zijn.. want cadeautjes geven kan altijd. Maar om te vieren dat de lente (zeggen ze) eindelijk begint en velen van ons nog een maandje moeten knallen voor de zomervakanties starten, vond ik het een mooi idee om jullie nu te verrassen!

Vandaag is het alweer tijd voor give-away nummer twéé! Mocht je nummer één hebben gemist? Die vind je hier.

Vanaf week 23 (1 juni!) is de actie voor de reisgidsen van Capitool, Trotter en Michelin voor de zomervakantie van start gegaan. In de periode van 1 juni tot en met 31 juli krijg je bij aankoop van een grote reisgids bij een van deze drie reisgids merken 15% korting! Je kunt deze reisgidsen bij de (online) boekhandel kopen.

Voor deze feestweek op My Delicious Journey heb ik om deze reisgids actie te vieren een give-away voor jullie samengesteld en mag ik drie reisgidsen weggeven! Als reizigers heb je nooit genoeg reisboeken zeg ik altijd maar. Online is leuk. Maar blijft bladeren door een boekje niet een van de leukste dingen als je op reis bent? Ik kan tijdens mijn vlieg of treinreis echt genieten van papieren boekjes vol informatie.

Wat ik weg ga geven?
1. Een reisgids over Portugal van het merk Trotter.
2. Een reisgids over Nieuw-Zeeland van het merk Capitool.
3. Een reisgids over Thailand van het merk Michelin.

Staat een van deze landen binnenkort op jouw reisplanning en ben jij net als ik dol op ‘ouderwetse’ reisgidsen? Doe dan mee met deze give-away!

Wat je daar voor moet doen?
– Een reactie achterlaten op mijn blog. Zodat ik weet dat je meedoet.
– Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Facebook.

Op maandag 15 juni worden de winnaars van deze give-away bekend gemaakt. Ik zal ze persoonlijk benaderen door een mail te sturen.