Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Overnachten in het Kaboom hotel

Terwijl ik met mijn koffer over de kinderkopjes loop voel ik de felle zonnestralen mijn gezicht verwarmen. Maastricht geeft ons letterlijk en figuurlijk een warm welkom. Na twee minuten in deze stad te zijn krijg je het gevoel dat je jezelf in een klein, schattig Frans dorpje bevindt. Het geluid van de rollende wieltjes onder mijn koffer zorgen voor een grote glimlach. ‘We zijn op reis!’

Rond vieren stappen we de receptie van het Kaboom Hotel Maastricht binnen. Terwijl mijn paspoort wordt gecheckt kijkt de receptioniste mij lachend aan ‘Is dat niet vandaag, 14 oktober!?’. En met nog een extra felicitatie (ik ben er dol op!) lopen we de trap op naar onze kamer. Direct lonken de grote ramen mij en wanneer ik naar buiten kijk doemt het centraal station van Maastricht recht voor mij op. Ik kijk van rechts, naar links en ben blij verrast door alle kleinigheidjes. Wanneer ik een klok zoek voor de tijd kom ik ‘bedrogen uit’. Ik ontdek enkel de tekst ‘Stop watching, enjoy your time’ en groot gelijk hebben ze.

Zowel het gave behang vol herkenbare beelden uit Maastricht, als het zachte Auping bed en de accessoires in de kamer bestonden vooral uit blauw met wit, met hier en daar wat zwarte details, waardoor het geheel clean, simplistisch, maar heel prettig overkomt en er super gaaf uitziet. Door gebruik te maken van deze stijl, maar ook van de lage prijs van deze kamers wil het Kaboom hotel een echte plek zijn voor moderne reizigers. Alles bij de hand wat je nodig hebt, maar niet betalen voor spullen/producten die je toch nooit gebruikt. Goede WiFi, een lekker bed, chille badkamer en groot tv scherm zijn er dan weer wél en dat is waar je behoefte aan hebt. Nadat ik mijn koffer een plek heb gegeven plof ik even neer op bed. Dat ligt héérlijk! ‘Helaasch’ moeten we er nog even uit, het is tijd om onszelf op te frissen en de deur uit te gaan. Wijck wacht op ons en een etentje in Bourgondisch Maastricht kunnen we óók wel gebruiken.

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Bam! Een Kaboom verrassing

Bij thuiskomst van het eten en een muzikale opera rond middernacht staat mij nog een super lieve verrassing te wachten. De hele kamer is versierd! De glimlach van oor tot oor krijg ik niet meer weg tot ik in een diepe slaap val. We sluiten de avond met een glaasje bubbels en tussen de slingers en ballonnen af. Hah! Zo’n fijne verjaardag wil ik ieder jaar wel. Nogmaals duizend keer dank voor deze top verrassing!

Bijzonder overnachten in Maastricht: Kaboom Hotel

Nachtje logeren in het Kaboom hotel?

Wil jij ook een keer blijven logeren bij het Kaboom hotel? Dat kan uiteraard. En ook nog eens voor een klein prijsje. Ideaal wanneer je low budget op citytrip gaat. Een nachtje Kaboom is er al vanaf €39,- euro. Nog meer voordelen: Het Kaboom heeft familiekamers tot zes personen. Mocht je met een grotere groep (vrienden) of je familie willen verblijven, dan is dat géén probleem. Na een nachtje cocktails is de regendouche héél fijn en het Auping bed zorgt ervoor dat je je roes prima (te)lang uit kunt slapen ;-).

Wij zijn zeer positief over het Kaboom Hotel. Maar we zijn ook éérlijk en als we dan een minpuntje op moeten noemen, dan slapen wij liever in één bed dan in twee losse die je tegen elkaar aan moet schuiven.

Tip: Nog een beetje extra korting? Dat kan via deze link. Enjoy!

Weekendje Maastricht op de planning?

Als je binnenkort een weekendje Maastricht op de planning hebt staan, of het nu met vrienden of je lief is, het Kaboom hotel is zeker een aanrader. Het hotel is enorm betaalbaar, de ideale ligging wanneer je met het OV komt, maar ook een garage voor de auto is net om de hoek. Je bent binnen 5/10 minuten in de ‘stad’, maar ook de wijk (Wijck) waar het Kaboom hotel ligt, heeft enorm veel toffe winkels, lekkere restaurantjes en relaxte barretjes om van een glas wijn of een G&T te genieten. Voor het ontbijt zijn wij fan van Wijck, lunchen/borrelen bij Cinq is erg lekker en avond eten kun je goed bij Bouchon D’en Face. Maar over onze favoriete plekjes later meer in een city guide van Maastricht! Want Bourgondisch Maastricht heeft (heel) veel lekkers te bieden…
 
Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Maak je een van onze recepten of ben je enthousiast geraakt door onze bezochte bestemmingen?Dat vinden we leuk! Tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #Mydeliciousfood of #mydelicioustravel.
 

lees meer

Gerelateerde artikelen