Meloentent, 5x de leukste cadeaus voor de travelfoodies

Je kent vast wel zo iemand. Een travelfoodie. Een persoon die dol is op eten en het liefst de hele wereld over reist om de meest fijne gerechten te proeven. Iemand die gelukkig wordt van nieuwe culturen, mooie steden, fijne natuur, maar ook zeker warm loopt bij alleen al de gedachte aan eten. Wat je deze persoon voor zijn of haar verjaardag moet geven? Deze leuke travelfoodie cadeautjes!

1. Een watermeloentent (€269,00)

Hoe gaaf is dat? Je gaat kamperen met je lief of vrienden en slaap vervolgens in een tent waar je het liefst een hapje uit zou willen nemen.. Deze watermeloentent ziet er niet alleen leuk en lekker uit, op een camping kun je hem zeker terugvinden tussen de mierenhoop van andere tenten ;-). Gespot bij Fieldcandy.

5x de leukste cadeaus

2. Donut Zwemband (€20,00)

Hoe cool? Ja, letterlijk en figuurlijk wanneer je een duik neemt in het zwembad;-). Jij neemt deze band om in te bijten (don’t try) mee op reis, dobbert heerlijk op het water en steelt de show! Wanneer ik een donut als deze bij de bakker zie liggen dan is de verleiding groot, heel groot. Deze donut zwemband is te koop bij o.a. Amazon.

10x de leukste cadeaus

3. Dinerbon naar keuze

Heb je al wel eens aan een dinerbon gedacht? Leuk als je vriend/vriendin op pad gaat in een stad in Nederland, maar ver op reis kan ook! Zoek een leuk restaurantje uit in het land, de stad waar ze naartoe gaan en maak een cadeaubon met een bepaalde waarde + naam van het restaurant die je voor je vrienden op reis gaan meegeeft. Contact opnemen met het restaurant kan ook natuurlijk! Van dit cadeau zullen ze ver van hier zeker smullen ;-).

I was here travel journal, 5x de leukste cadeaus voor de travelfoodies

4. I was here travel journal (€12,99)

Het I was here reisdagboek is ideaal voor de foodies en travellaars onder ons! Het staat bomvol gekke, grappige en onverwachte opdrachten die ervoor zorgen dat je met andere ogen naar de wereld, stad of natuur gaat kijken op dat moment. Daarnaast heeft het dagboek volop ruimte voor notities, verhalen, tips van locals en niet te vergeten om de fijne plekken waar je hebt gegeten of een koffie hebt gedronken op te schrijven. Ideaal om mee te nemen in rugzak of tas die je overdag meeneemt. O.a. te koop bij Bol.com.

Paris-is-Always-a-good-idea

5. Een lepel om bij weg te dromen (€14,90)

Ben je graag op reis, maar sta je thuis ook graag in de keuken? Mis je de potten en pannen wanneer je op reis bent en thuis mis je je favoriete stad? Dan zijn deze lepels een leuk cadeau voor jezelf (of voor vrienden natuurlijk). Voortaan eten jullie elke dag met een herinnering aan je favo plekje op deze aardbol. Deze gegrafeerde lepels met tekst naar keuze zijn daarnaast ook nog eens heeel schattig! Te koop bij Etsy.