Reizen - reisfotografie - Rome- Valentijnsdag vieren in Europa

Op 14 februari worden er jaarlijks miljoenen Valentijnskaarten verstuurd en rode rozen gegeven om de liefde te vieren. Maar wil jij je geliefde écht verrassen? Neem hem of haar op 14 februari (of het weekend daarna) dan mee op citytrip! Wijntjes drinken in de zon, slices pizza delen, dwalen door schattige steegjes of een paar uur langer blijven liggen op de óh zo geweldige hotelkamer? Klinkt als de perfecte Valentijnsdate. Wij hebben drie romantische steden voor je geselecteerd en op een rijtje gezet! Waar ga je heen voor een op en top romantisch weekend?

1. Rome

Rome wordt net als Venetie óók de stad van de liefde genoemd en dat is niet voor niets. Want goede wijntjes, de beste pizza’s en pasta’s, smalle steegjes, zonnestralen en romantische bruggetjes over het water vind je hier in overvloed. Rome is echt een must-visit met je liefde. Dus waarom niet boeken en dit weekend gaan? Meer informatie over Rome en wat er allemaal te zien is? Dat lees je hier.

Rome Vaticaanstad

2. Sevilla

Zin in een (letterlijk en figuurlijk) warme Valentijnsdag? Zoek dan de zon op in Sevilla! Struin samen door deze groene stad, de wegen met kinderkopjes en maak een wandeling beneden langs de rivier. Slurp van de Spaanse wijn, deel verschillende bordjes met tapas en probeer ter vernieuwing eens een glas Sherry! Sevilla is perfect voor een citytrip wanneer je graag een mix ziet van natuur en stedelijke voorzieningen. Meer weten over Sevilla? Lees dan dit artikel. Voor de ins- en outs over Sherry verwijzen we je graag naar dit artikel.

Tips voor 24 uur in Sevilla, wat doen in Sevilla Spanje, Valentijnsdag vieren in Europa, Tips voor Sevilla

3. Brugge

Door de vele bruggetjes, reien, parmantige huisjes, oude gevels, de geur van chocolade en de paardenkoetsen die hier door de stad rijden, voel, proef en ruik je de liefde al van verre. De knusse terrasjes, warme cafeetjes en sfeervolle restaurantjes doen je smaakpapillen door het fijne eten in Brugge even stillen. Wat dacht je van een mosselpanneke om te delen met zijn tweeën? Smaakvolle Belgische biertjes of een portie chocolade? Het zal de liefde alleen nog maar meer aanwakkeren. Heerlijk cliché, maar is dat niet waar we soms best naar verlangen? Hier lees je waarom je Brugge eens moet bezoeken. Op zoek naar de beste Italiaan in town? Dan raden we je Amuni aan!

Most Romantic Cities in Europe, Brugge

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Bezoek je binnenkort een van deze steden? Dat vinden we leuk! Tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSTRAVEL.