Of koken nu je hobby is of niet, iedereen houdt van lekker eten. Koken is voor mij een passie en met overkoken.info wil ik mijn liefde voor koken met je delen. Hopelijk kan ik je inspireren om met aandacht voor eten aan de slag te gaan in de keuken. Want wat is er nu leuker dan koken!

ivo

Passie kost tijd, tijd maakt kwaliteit. Tijd om etenswaar te laten groeien, grazen, rijpen, kneden en proeven. Wat ik om me heen zie is dat koken en eten vaak gezien wordt als iets wat snel gedaan moet worden. Snel even boodschappen doen, een noodzakelijk kwaad waar we liever niet al te ingewikkeld over willen doen. Beschouw het niet als verspilling van tijd maar geef eten, het bereiden van je maaltijd en boodschappen doen de aandacht en liefde die ze verdienen.

Het leuke van koken is als ik mensen verras met mijn gerechten en ze vragen wat er allemaal in zit en hoe ik het gerecht heb bereid. Zo is het idee ontstaan om deze blog te starten. Hier deel ik puur eten, echt eten, lekker eten en post ik alles wat met koken te maken heeft, van koksmessen tot superfood.

Leeftijd: 35