Lunchen in Nijmegen

 

Lunchtips in Nijmegen

Ben je dit weekend van plan om een dagje te shoppen in Nijmegen en nog op zoek naar een leuke plek voor de lunch? Dan hebben wij hier de leukste adresjes voor jou op een rij! Van de lekkerste broodzaakjes tot een saladebar en plekken voor een heerlijk kopje soep.

Wat kan je nog meer allemaal doen in Nijmegen?
Of bekijk mijn lunch recepten

 
Lunchen in Nijmegen

Lunchen bij de eerste saladebar van Nijmegen

Sinds 2014 zit Saladebar MUNT in Nijmegen. Dit is de eerste saladebar van deze stad! De twee spontane dames wie MUNT toebehoort hebben een heerlijke menukaart voor je samengesteld. Toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem, want ook je eigen salade samenstellen is een optie!

 

Lunchen bij Sid&Liv in Nijmegen

Lunchen met een heerlijk broodje of een kopje soep

Voor de liefhebber van heerlijk vers brood en een plek waar die geur je al tegemoet komt voor je de deur opendoet, dan ben je bij Sid&Liv in Nijmegen aan het juiste adres! Vul hier je buik met een heerlijk broodje of een kopje soep. Je voelt je hier direct thuis en het personeel maakt het je helemaal naar je zin!

 

Een ontbijtje als lunch

Bij Bairro Alto snapt men dat je in het weekend uit wil slapen, maar om 14:00 dan nog wel zin hebt in een ontbijtje. Maar natuurlijk kun je dit ontbijtje ook bestellen als je daar ‘gewoon’ zin in hebt. Een lekkere kop koffie, een stuk bananenbrood of toch een broodje? Deze hippe, maar warme en sfeervolle plek verkoopt het allemaal!

Yoghurt, een gezond taartje of een sapje

Bij Fresca neem ik tijdens de lunch altijd een bakje yoghurt en een zelf gemaakt sapje. De yoghurt met honing en zelfgemaakte muesli smaakt echt goddelijk! De muesli wordt gemaakt van enkel en alleen gezonde ingrediënten en het sapje met gember is een echte oppepper. Ook een gezond taartje als ‘na-de-lunch-toetje’ is een aanrader.

Heb je meer tips voor een fijne, gezellige en sfeervolle plek in Nijmegen voor de lunch? Tips zijn altijd welkom.

Meer over Nijmegen