Win een weekend Lille, winactie, travel

Hoi, welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op My Delicious Journey. Allereerst wil ik je een gelukkig, gezond en mooi 2015 wensen! Ik hoop dat de champagnekurken door het huis zijn gevlogen, de bubbels goed hebben gesmaakt, maar bovenal, dat je met vrienden of familie het nieuwe jaar zoenend, knuffelend en met fijne woorden in bent gegaan.

Afgelopen jaar is er veel gebeurd in ons leven. Van prachtig mooie momenten, tot momenten waarbij de tranenkraan maar bleef lopen. Ik heb veel nagedacht over mijn toekomst. Over het kopen van een huis, wanneer ik kinderen wil en hoe en wat verder met mijn studie, maar ook met mijn blog. En dat laatste puntje… daar lees je nu een post van. Een nieuwe blog. Eentje die beter bij mij past. Een die mijn lezers waarderen en vooral een waarin ik al mijn inspiratie in kwijt kan. Een waar ik gelukkig van word.

Laat ik voorop stellen dat ik zonder jullie, deze stap wellicht niet had gemaakt. Jullie berichten, mails en comments, die doen me ontzettend goed! Jullie zijn zeker een inspiratiebron geweest om verder te gaan met bloggen, maar ook om meer uit mezelf te halen en mijn blog naar een ander (hoger!?) doel te tillen. Ik ben zoooo blij met elke lezer, met elke comment, met elk gebaar dat ik krijg voor mijn blog! Om jullie te bedanken wilde ik heel graag wat leuks doen. Iets terug doen, maar hoe doe je dat?

NOU! Wat dacht je van een weekendje weg met zijn twee naar Lille :D?

Travel, France, Lille, Frankrijk, NS Internationaal

In samenwerking met het Lille Tourism Office geef ik een compleet verzorgd weekend weg aan één (+1) van mijn lezers. Ken je Lille nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd om het te ontdekken! Lille wordt de nieuwe hoofdstad van het Franse Noorden genoemd en dat is niet voor niets. Met NS Internationaal reis je vanaf Amsterdam binnen 3 uur naar deze fijne Franse stad. Je kunt de stad verkennen met behulp van de Lille City Pass en krijgt een diner voor twee bij Basilic Café of bij het Meatball Restaurant, de keus is aan jou! Lille per fiets ontdekken is trouwens ook erg leuk! In de lente van 2014 ben ik op verkenning geweest in Lille, in dit artikel verzamelde ik wat tips! Slapen en ontbijten doe je in het Grand Bellevue Hotel en natuurlijk spendeer je dag twee ook nog in deze fijne stad.

Travel, France, Lille, Frankrijk, NS Internationaal

Wat win je precies?

Compleet verzorgd weekend voor twee personen:
– Treinreis met NS Internationaal Amsterdam – Lille.
– Een overnachting en een ontbijt in het Grand Bellevue Hotel.
– Een diner voor twee bij het Basilic Café of bij het Meatball Restaurant.
– Twee 24h Lille’s City Passes (gratis toegang in toeristische attracties, meer dan 27 musea en en gratis gebruik van het openbaar vervoer in Lille)

* Vertrek op datum naar keuze.
* Vertrek is uiteraard op basis van beschikbaarheid.
* Als je wint bespreken we de details via de mail.

Wat moet je doen?
Mij laten weten waarom jij graag naar Lille wilt!

Daarnaast vind ik het leuk als je me volgt en deze give-away deelt via een (of alle;-)) van de volgende social media kanalen:

Facebook
Twitter
Instagram

De winnaar wordt gekozen op zondag 11 januari!
Travel, France, Lille, Frankrijk, NS Internationaal

Travel, France, Lille, Frankrijk, NS Internationaal