Winnen, give-away, waterflessen van Rosti Mepal

Win: set waterflessen van Rosti Mepal

Om te vieren dat mijn afstuderen is begonnen, om te vieren dat de lente just around the corner is, om te vieren dat… ja? Om te vieren dat het leuk is om anderen zo nu en dan een cadeautje te kunnen geven. Ik houd van feestjes, vooral van de feestjes die gevierd kunnen worden om de kleine dingen. Want wanneer je de slingers zelf maar vaak genoeg ophangt, is het leven best wel leuk ;-). Om te vieren wat jij graag zou willen vieren geven wij een leuk cadeautje weg! Je kunt een set waterflessen van Rosti Mepal winnen en de kleur bepaal jij zelf!

Rosti Mepal waterflessen ideaal voor onderweg!

De flessen van Rosti Mepal zijn ideaal voor onderweg. De set die we weggeven bestaat uit de drinkfles JustWater en de waterfles Ellipse. Beide flessen zijn een makkelijk formaat om mee te nemen in je sport- school of werktas. De Ellipse vind ik vooral handig om mee te nemen wanneer ik een middagje op pad ben en alleen een kleine tas bij mij heb. Die past er makkelijk in! De JustWater drinkfles is een topper wanneer je dol bent op water met een smaakje. De drinkfles heeft een grote opening en dat is ideaal wanneer je stukjes komkommer, citroen of aardbeien of sinaasappel wilt toevoegen aan je water.

WIN: Set waterflessen van Rosti Mepal

Meedoen aan de Waterflessen winactie

Om mee te doen aan deze winactie moet je aangeven wat jouw favoriete kleur is (of de favoriete kleur van deze waterflessen). Welke kleur dat is horen we graag op de My Delicious Journey Facebookpagina onder het bijbehorende bericht! Laat je weten in welke kleur jij deze set wil winnen? De winnaar wordt op vrijdag 26 februari bekend gemaakt!

Zo snel mogelijk in het bezit zijn van deze waterflessen?

Op de Rosti Mepal website kun je deze flessen en nog veel meer leuks bestellen. Wanneer je voor 12:00 een bestelling plaatst heb je de producten de volgende dag in huis! De flessen zijn niet alleen handig om mee te nemen onderweg, ze zorgen er ook voor dat je makkelijker voldoende drinkt en zeg nou zelf… van de kleur alleen word je al vrolijk toch?