Uzuma, Detox, Uzumajuice, Afslanken, Sapjes

Start dag 2

Ik start dag 2 erg positief. De hoofdpijn van gisteravond is weg! Ik was heel bang dat ik wakker zou worden met dezelfde hoofdpijn, maar gelukkig is dat niet zo. Ik drink een groot glas water met citroensap, een kop thee, drink mijn eerste sapje en neem nog wat vitaminepillen. Rond 09:00 neem ik een kopje koffie. Ik kan wel wat energie gebruiken. Er ligt een flinke berg was op me te wachten en laat dat nou net mijn lievelingsklusje zijn.

Om 10:00 mag ik mijn tweede sapje. Hij smaakt redelijk en ik drink hem helemaal op. Of smaakt hij redelijk omdat ik er wellicht al aan gewend ben? Ik neem nog een kop thee en bel ondertussen mijn zusje. We spreken af om die middag samen met de vriendin van paps wat leuks te doen. Ik typ nog wat blogjes, spring de douche in en loop richting station. Een station verder stap ik alweer uit. Ik word opgepikt met de auto en we rijden richting Intratuin. Voor we naar binnen gaan eet ik een rijstwafel. Ik loop niet, maar wankel, geen goed idee.

Untitled-1

De Lunch

We verlaten de Intratuin met niets.. huh? Ja alleen een kop pepermuntthee. Rond 14:00 zitten we aan de lunch waar ik mijn 12:00 sapje drink, van het twee uur sapje neem ik een slok, nee deze drink ik niet verder op. Met een kop koffie en een mok thee gaat het eigenlijk prima.

Voor de rubriek TGIF op mijn blog maken we een zelfgemaakte pizza. Oooh, mijn smaakpapillen (en ik helemaal) hebben het moeilijk. Het liefst eet ik alles wat hier voor me op de aanrecht ligt… maar op een gesneden stukje paprika en een half snack-tomaatje na houd ik me in. Ha-le-lu-ja.

Het sapje van 16:00 is heeeeerlijk. De basis van dit sapje bestaat uit fruit. Dat lust Anouk wel. Binnen no-time is het sapje op en wacht ik met smart op die van 18:00.

Het diner waar iedereen geniet van een stukje pizza…

Behalve ik natuurlijk! Ik blijf braaf bij mijn sapje, een kop bouillon en een glas water. We eten vrij laat, dus sluiten we daarna gezellig af met een kop koffie en thee. Rond 20:00 rij ik samen met mijn vriend naar huis, ploffen we op de bank, schrijf ik dit blogje af en drink ik de het laatste sapje van vandaag.

Vandaag weinig last van hoofdpijn. Beetje duizelig en zin in eten heb ik wel. Ook heb ik sinds vanochtend een aantal fijne pukkels extra… zal dit betekenen dat het ‘vuil’ naar buiten komt? Een opgeblazen buik heb ik ook… wat ik frappant vind van die paar sapjes die ik binnen krijg. Daarom wil ik binnenkort laten testen of ik wellicht overgevoelige darmen heb voor bepaalde stoffen uit fruit en/of groenten.

Ik kijk uit naar morgen, laatste dag van de detox, dus dan is die banaan een dag later heeeel dichtbij ;-).

Ik wens jullie allemaal een hele fijne woensdag!