Dear Diary, Dagboek, persoonlijk, Sunny Sunday Selection

Afgelopen week was een hectische week. Naast de normale werkdagen, stond er elke avond iets op de planning. Normaliter zorg ik ervoor dat er minimaal één avond is waarop ik mezelf ‘vrij’ geef. Lekker bloggen, avondje sauna, nieuwe baksels uitproberen in de keuken of gewoon lekker lezen. Dat zorgt voor ontspanning en wat extra energie om de week weer verder te gaan, herkennen jullie dat?

De sportschool zag ik niet van binnen (wat ik mezelf wel beloofde) maar we maakten wel een drietal flinke wandelingen, dus dat telt dan toch ook een beetje mee? Alleen al vanwege de kou waarvoor ik mijn eigen kacheltje hoog moest stoken. Is ook een sport zeggen ze.

Qua eten was het een fijne week. Oeh, al dat lekkers op de foto kon ik jullie niet ontnemen. Van bakjes Biogarde met vers fruit, tot havermoutjes, pannenkoeken en smoothies. Dit afwisselende menu maar eens volhouden vanaf nu.. al is dat vaak een stuk gemakkelijker als de dagen langer zijn en het ‘s ochtends eerder licht is.

Goed de week….
Maandagavond rijden we naar mijn thuisdorp. Mijn zusje is geslaagd voor haar rijbewijs, woehoe! Daar moet een drankje op gedronken worden natuurlijk. Vrijdag na het ophalen van haar rijbewijs maakten we overigens al een tochtje.. dat ging al erg goed ;-).

Dinsdag na het werk stond er een infoavond van Sanavisie op de planning. Deze infoavonden worden eens per maand voor diverse onderwerpen gegeven. Juist om de drempel voor mensen die een behandeling willen ondergaan makkelijker te maken. Om 22:00 was ik thuis en dook ik meteen de bank op met een kop thee en een dekentje.

Woensdagavond werkte ik aan mijn stageopdrachten… dat is een feestje ;-).

Dear Diary, Dagboek, persoonlijk, Sunny Sunday Selection

Donderdagavond is er een met een heel dubbel gevoel, een avondwake en daarna een feestje. Dan word ik echt aan het denken gezet, dat is het leven. Na de avondwake race ik terug naar huis, eet ik nog wat en rijden we richting mijn schoonbroer die 30 werd, Hoeráááá!

Vrijdagavond spenderen we met frietjes in mijn ouderlijk huis, dat ritueel hoop ik nog jaren vast te houden, fijn om de week af te sluiten en het weekend te starten op deze manier.

Zaterdag is het tijd om rustig op te staan, smoothies te maken, meerdere kopjes koffie te drinken en te werken aan mijn stageopdrachten. Mijn lieve vriend helpt me gelukkig, want na 13:00 lijk ik een migraine aanval te hebben en lig ik daarna tot 17:00 op de bank met alle gordijnen dicht.. bummer. Gelukkig gaat het later wat beter en kunnen we toch richting Nijmegen om daar een avondje te slapen bij Hotel (IN)Credible, maar daarover later meer! We eten een hapje bij De Pizzabakkers en daar eet ik echt een gohoddelijke pizza en niet te vergeten een Tiramisu, laat die dagen Italië maar komen!

We sluiten de avond af met een drankje bij Credible en kletsen daar gezellig onder het genot van een muziekje en een DJ die nog fijn ouderwets platen draait.

Hoe was jullie week?