Roze Zuurstokken, Sunny Sunday Selection

De Sunny Sunday Selection verschijnt tegenwoordig vaker op maandag dan ook daadwerkelijk op de dag die te titel doet vermoeden. Ach, ik bekijk het van de positieve kant, hij staat online ;-).

Afgelopen week stond wederom in het teken van veel schrijven, lezen, doornemen en opnieuw schrijven voor mijn stageverslag. De dagen bij Sanavisie zelf was ik druk met de voorbereidingen van de Open Dag die afgelopen zondag plaatsvond.

Ik droom me wat af de laatste weken. Ik betrap mezelf erop dat ik regelmatig met mijn hoofd in een ver warm land zit, een mooie reis maak, of aan het klussen ben in een droomhuisje van mij en mijn lief. Het starten van een pr-bureau, een online magazine, aan de slag gaan als schrijfster.. het komt allemaal voorbij. Zouden droombomen echt bestaan? Als in, die je kunt planten in de tuin? Dat zou gaaf zijn.

Zoals dit blog, wat warrig, dromerig en niet echt to the point, zo voel ik me op dit moment ook. Er was redelijk wat hectiek afgelopen week en we proberen weer tot bedaren te komen. Misschien zijn we gewoon toe aan vakantie. De zon die eindelijk terug is van weggeweest creëert dat gevoel ook wel. Herkennen jullie dat? Zullen de avondjes met wijntjes buiten dan eindelijk beginnen? Laten we het hopen.

Vietnamees eten, Sunny Sunday Selection

Bos roze rozen, Sunny Sunday Selection

Fruit, kersen en aardbeien, Sunny Sunday Selection

fonQ Foodblogevent

Nieuwe fruitschaal, Sunny Sunday Selection

Kop koffie, Sunny Sunday Selection