Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Een extra vrije dag! Bijna niet meer bijzonder he? Want mei kende zovéél extra vrije dagen. Toch geniet ik er echt wel van en ik denk velen met mij.

Zondag was het eerste Pinksterdag en besloot ik samen met mijn lief wat leuks te gaan doen. Het was Smkmrkt in Nijmegen. Inmiddels de derde editie die werd gehouden, maar pas dit jaar vonden we de tijd om te gaan kijken. We genoten van Noodles, patatas bravas en biertjes en wijntjes. Na een uurtje of twee sloten wat vrienden aan bij ons en reden we rond 20:00 naar een café om daar de dag af te sluiten.

Dinsdag, woensdag en donderdag was ik druk met mijn stageverslag en het regelen van de open dag die we bij mijn stagebedrijf organiseren. Ik merk nu wel steeds meer dat ik geen type ben om de hele dag achter een laptop te zitten en te schrijven, typen en research te doen. Ik wil ondernemen, doen, organiseren. Ik moet me kunnen bewegen en afspraken van hot naar het, dat bevalt me juist ontzettend goed. Dat zet me wel aan het denken voor een toekomstige functie als werknemer.

Woensdagavond was er ook een bloggersdiner in Café Arnhem. Ik heb echt ontzettend goed gegeten en enorm lieve en leuke bloggers ontmoet! Over Café Arnhem lezen jullie later meer.

smoothie

tafel

bos

Donderdagavond besloot ik op het laatste nippertje nog de stad in te gaan. Ik scoorde een blazer en wat hemdjes (die ik zogenaamd al weken koop en het vergeet). Daarna schuif ik samen met mijn lief aan bij Credible en eten we (hoe toepasselijk) een hamburger op hamburgerday.

Het weekend vliegt voorbij. Vrijdag begint met frietjes in mijn ouderlijk huis. We gaan redelijk vroeg naar huis, want zaterdagochtend staat mijn wekker om 06:00… samen met een groep loop ik een mars van 30km. Het was een enorm gezellige dag, maar ik ben ziek geweest van de spierpijn. Volgende keer beginnen met een tandje minder ;-). Zondag (gisteren) shopte ik samen met mijn vriend en oudste zus bij de Ikea en kochten we via marktplaats nog een enorm leuke salontafel! Is hij niet mooi? Wij zijn helemaal happy! Beetje bij beetje wordt het echt wel wat..ha! Wat deden jullie afgelopen week? En hebben jullie goals voor aankomende?

Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Sunny Sunday Selection, dear diary, lief dagboek

Feestweek op My Delicious Journey, Give-away 1

Feestweek op My delicious Journey? Maar waarom dan? Nou, omdat ik het enorm leuk vind om cadeautjes uit te delen. I’m one happy girl als ik een lach op iemands gezicht kan toveren omdat ik fijne dingen cadeau kan doen en zo’n eerste week van een nieuwe maand leek me een goede reden, niet waar? Eigenlijk hoeft er niet eens een reden te zijn.. want cadeautjes geven kan altijd. Maar om te vieren dat de lente (zeggen ze) eindelijk begint en velen van ons nog een maandje moeten knallen voor de zomervakanties starten, vond ik het een mooi idee om jullie nu te verrassen!

powerbank gsmpunt

In samenwerking met Gsmpunt mag ik drie van deze Powerbanks weggeven. Deze powerkbank kan je je telefoon wel 5 keer volledig opladen! Nog een voordeel? Deze powerbank heeft diverse plug-ins, waardoor ook tablets en andere gadgets gemakkelijk op te laden zijn. Voor de reizigers onder ons, is dit de perfecte oplossing om continue foto’s en filmpjes te blijven maken en contact te houden met de anderen. Ik herken het zelf maar al te goed dat ik een dag weg ben geweest en ik in de trein terug vanaf het vliegveld niets meer kan. Daar ga je met je goede ideeën om vast foto’s te bewerken oid.

Heb jij aan het einde van je batterij ook nog een stuk dag over? Dan kun je met deze give-away de perfecte oplossing winnen!

Wat je daar voor moet doen?
– Een reactie achterlaten op mijn blog. Zodat ik weet dat je meedoet.
– Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Facebook.

Op maandag 15 juni worden de winnaars van deze give-away bekend gemaakt. Ik zal ze persoonlijk benaderen door een mail te sturen.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door GSMpunt.nl, verkoper van o.a. telefoonhoesjes voor de I-Phone 6 en de nieuwe galaxy S,