werken-stage

Van maandag tot en met donderdag zit ik op/ bij mijn stageplek. Met 3 beeldschermen voor mijn neus om alles tegelijk te kunnen doen. Handig? Ja, dat op zich wel. Praktisch en echt doeltreffend? Neh… toch voelt het goed als ik op alle schermen de belangrijkste dingen open heb staan. Multitasken a la 2015, werken met drie schermen is de toekomst jongens! Op maandag probeer ik zo veel mogelijk werkzaamheden te verrichten voor het bedrijf. Facebookposts plaatsen, Twitter bijhouden, blogs schrijven en zo nu en dan mee tijdens een consult om meer kennis te maken met de wereld van de plastische chirurgie. De overige dagen werk ik aan mijn stage-opdracht, die ik nu nog goed aan het formuleren ben en waarvan de eerste analyses zijn gemaakt!

bloemen

Deze fijne bos bloemen spotte ik bij mijn ouderlijk huis. Was een reminder dat ik tijdens het doen van de boodschappen ook weer eens vaker bloemen mee moet nemen. Het fleurt je huis zo heerlijk op en ik kan er oprecht een beter humeur van krijgen!

hoi-vanop-de-fiets

Als ik uit mijn stage kom is het tegenwoordig nog licht! Ik ben echt een herfst/wintermeisje geworden de laatste jaren, maar dat het weer langer licht is en eerder licht wordt ‘s ochtends, daar hoor je mij niet over klagen. Hier dus een ‘Hoi, het is nog licht, joepie!’ vanop de fiets.

cadeau-shoppen

Een vriendinnetje wordt binnenkort mama en viert volgende week een feestje voor het trouwen en de verbouwing van het huis. Nu ben ik samen een ander vriendinnetje dus op cadeautjesjacht… maar wat is het moeilijk!

inkelen-bij-de-turk

Ook deed ik vorige week voor het eerst (want net open) boodschappen bij een nieuw Turks winkeltje hier in het dorp. Ik ben er dol op als je zelfs citroengras etc. vers kunt kopen, zo fijn, lekker en goedkoop! Vanaf maart opent er ook een slager en een afdeling met verse olijven. Oh my lord!

hoi-travelmassive

Donderdag ging ik al vroeg weg op stage. Ik moest langs mijn stagebegeleider voor de goedkeuring (of niet) van mijn Plan van Aanpak en reisde daarna meteen door naar Amsterdam om het Travelmassive event bij te wonen. Deze leukerds zag ik ook (weer) en dat was al een feestje op zich! Op de foto: Evey, Bianca, Tea, ik, Michelle en Leana.

hotel-v-amsterdam

bed-hotel-v

Ik verbleef na het Travelmassive event een nachtje in Amsterdam. Ik mocht het Hotel V Frederiksplein een nachtje testen en dat was een groot feest! Ik verbleef in een van de lofts die ze hebben en oh boy, ik heb mijn ogen uitgekeken. ‘S ochtends lekker blijven liggen (een half uurtje langer dan normaal, vooruit) om te genieten van de kamer. Ja, daar zou ik absoluut nog eens teruggaan. Een aanrader! En binnenkort meer over deze unieke verblijf plek op mijn blog.

hotel-v-amsterdam1

hotel-v-amsterdam3

Is deze kamer gaaf of hééél gaaf? Op mijn Instagram deelde ik een kort filmpje en nog wat extra foto’s van deze mooie locatie!

amsterdamse-grachten

Natuurlijk dook ik de dag erna de stad nog even in. Als je in Amsterdam bent moet je even een rondje door de stad heen wandelen. Vergezeld met mijn koffer liep ik naar de Utrechtsestraat en zocht daar meteen een koffietent op.

cafe-moustache

smoothie-bar-moustache

Dat werd Bar Moustache, kennen jullie dat plekje al? Ik bestelde er een koffie om goed wakker te worden en een groene smoothie voor de vitamientjes.

Na het rondje Utrechtsestraat, dat ik vervolgde richting het Rembrandtplein en door de Kalverstraat naar Amsterdam Centraal, was het tijd om naar huis te gaan. Ik verbaas me er toch over hoe lang de rit van daar tot aan de deur duurt. Stiekem ben ik veel langer onderweg dan ik vaak inschat. Eenmaal thuis ben ik het huis gaan schoonmaken en heb ik vast wat blogjes geschreven. Mijn man was vroeg thuis, dus we konden op tijd de auto in om door te rijden naar Gent!

hotel-harmony-gent

Vloekend en tierend komen we aan… want het heeft anderhalf uur geduurd voor we een parkeerplek hadden. Bij binnenkomst van het hotel was dat helemaal vergeten. Wat een gezellig sfeervolle en schattig hotel. En mag ik even zeggen dat deze hotelkamer ook wel een sprookje was? De overnachting was in Hotel Harmony.

Amadeus-eten-Gent

We leggen snel onze spullen neer en lopen dan direct richting het Patershof. Het inmiddels 22:00 en onze buikjes beginnen te knorren. We strijken neer bij Amadeus en hebben daar heerlijk gegeten. Wat een geweldig leuke inrichting en mega vriendelijk personeel. Ja, dit is een hotspotje waard op mijn blog, dus jullie lezen binnenkort meer. Is de inrichting niet fantastisch?

cocktails-at-zoo

Na het eten besluiten we om nog wat drankjes te nuttigen. We belanden bij cocktailbar Zoo. Lekker, hip sfeertje en fijne cocktails. Rond 01:00 besluiten we terug te gaan richting het hotel en nog even te genieten van de luxe die we hebben op deze kamer. Openhaard aan en hup op bed geploft. Fijn… heel fijn.

ontbijt-hotel-harmony-gent

Na een lekker bad om wakker te worden (je begrijpt dat ik die wilde testen!) lopen we naar beneden voor het ontbijt. Ook dat is een groot feestje. Aan lekkere dingen kom je echt niets te kort.

Gent-bruggen

We pakken de spullen in en lopen met de koffer richting de auto. We bergen alles op en dan is het tijd om Gent echt te gaan verkennen. Kijk eens hoe prachtig bovenstaand uitzicht is… ja, Gent is een prima bestemming voor een weekend weg!

Gent-liefde

belgische-wafels

Om de liefde te vieren, het gevoel te hebben dat we echt even in België waren, moest er een Belgische wafel gegeten worden (wat een straf!). Werden er kiekjes gemaakt die de fotoboeken in kunnen en hebben we geproost met een fijn Belgisch biertje.

Vandaag hebben we een vrij drukke planning. Ik moet hoognodig de rest van het huis schoonmaken, boodschappen doen, werken aan mijn Plan van Aanpak en analyses voor mijn stage, schrijven en wil ik graag nog richting het ouderlijk huis.

Wat zijn jullie plannen vandaag en hoe was jullie week?