Sunny Sunday Selection, Dear Diary April

Maandag was een rare dag. Nog maar net terug en eigenlijk met mijn gedachten nog in Italië begon de gewone werkweek. Nog gapend en met mijn ogen half gesloten typte ik teksten voor mijn onderzoek. Ook was ik deze maandag 6 jaar samen met mijn lief, hoeraaaay! Man, wat gaat de tijd toch snel. Is het echt alweer 6 jaar geleden dat hij me net voor mijn avontuur naar Venetië vroeg om zijn vriendinnetje te zijn? We deden deze dag niets speciaals. Het feestje vierden we namelijk in Italië ;-). Mijn zusje was er de maandagavond weer eens om met ons te eten en daar maakte ik nog een heerlijke avondwandeling mee.

Dinsdag was het wederom vroeg dag. Op mijn stage werkte ik niet aan mijn opdracht, maar deed ik vooral veel voorbereidend werk voor de infoavond later die week en kochten we spullen voor de beloofde goodiebag tijdens een event. Om 17:00 was ik blij dat ik naar huis kon. Het zonnetje was zo verleidelijk de hele dag en hij brandde overigens nog goed genoeg op dit tijdstip. Thuis besloot ik mijn vriend te verrassen. Hij zou later thuis zijn dus had ik de tijd rustig aan de slag te gaan met het diner! Met wraps van havermout en kerrie, stukjes kip met groente en een sausje van Griekse Yoghurt, knoflook en Tijm in een tas was het tijd voor een picknick!

Woensdag en donderdag werk ik thuis. Vaak krijg ik veel meer gedaan in deze dagen. Minder afleiding van andere collega’s ;-) en soms even een uurtje naar buiten om daarna weer fris&fruitig verder te kunnen gaan. Het weer is jammer genoeg bij ons niet zo zonnig als beloofd, balen, want meestal pik ik wel een uurtje of twee meer mee van de buitenlucht met dit mooie weer. Dat kan ‘s avonds na het eten prima worden ingehaald. Wel ga ik woensdagmiddag even snel naar de markt. Toch een frisse neus en heerlijk vers fruit en verse groente.

Dagboek, dear diary

Donderdag ga ik rond 16:00 toch richting mijn stagebedrijf. Er staat een infoavond voor rimpelbehandelingen op de planning en we moeten alles nog klaarzetten. Wat stoelen, drankjes, fruitspiesjes, maar dat is geen straf, want wie s’ avonds werkt mag een Salade bij Fitland eten. Dat betekent een dag niet koken en smullen van een fijn diner. Oh, ook was ik proefkonijn voor een botox behandeling deze avond. Ik loop immers stage bij Sanavisie een Kliniek voor Plastische en Cosmetische chirurgie en ik hou wel van de ‘eens in je leven geprobeerd hebben’. Ik kijk tijdens het werken erg geconcentreerd, als het goed is is dat over 2 weken voor een maand of 3 niet meer mogelijk. Natuurlijk verschijnt er een selfie van mijn ‘ik kijk boos maar je ziet het niet’ gezicht.

Vrijdag is mijn ‘vrije’ dag. Deze gebruik ik voor mijn blog en het huishouden. In de ochtend probeer ik alles schoon te maken, zodat we vanaf zaterdag ook echt weekend hebben samen. S’ middags plan ik in voor mijn artikelen, om wat uren in de keuken te staan voor de recepten en voor het fotograferen! Ha-le-lu-ja voor het zonnetje dat pas na 20:00 ondergaat. Voor zowel het fotograferen van items als onze hele mood. Althans… ik merk aan mezelf dat het lente is. Wat jullie? Voor ik richting mijn hometown ging om met zijn alle te barbecueën dook ik de stad snel in. Kocht ik wat items voor volgende week in Israël (lang, maar toch luchtig) en ging ik al voor de 4e keer in korte tijd langs bij Saladebar Munt voor een lunch. Rond 20:00 had ik afgesproken met vriendinnen. Een van onze vriendinnetjes is zwanger en ze kon wel een gezellig avondje en een oppepper gebruiken (bijna 40 weken).

Sunny Sunday Selection

Zaterdag was de bedoeling om veel, heel veel te doen, maar op de een of andere manier kwam er niet veel uit onze vinger. Behalve wat bezoekjes, boodschappen en het nakijken van een scriptie deden we weinig. Ai, dat betekent zondag (vandaag) vroeg eruit om aan de slag te gaan met mijn stageopdracht, te bloggen en mijn koffer in te pakken! Ook staat er nog een verjaardag op de planning en twijfelen we nog of we de stad in gaan voor een Koningsfeestje. Hebben jullie plannen om ons Oranje boven te vieren?

PS: Bagageonline Mijn hele gave tas van kwam binnen. De kleur is Flamingoroze… vinden jullie het geen plaatje? Die kleur roze, ik ben er echt verliefd op!
PS2: Ik probeerde afgelopen week een dag te Vloggen, maar op de een of andere manier voel ik me nog niet op mijn gemak als ik in de stad ben of ergens buitenshuis om dan de camera aan te zetten… hebben jullie tips?
.