Dagboek, Sunny Sunday Selection, Dear Diary, mijn week, mijn maand

Het zonnetje schijnt door de ramen naar binnen. Een fris briesje doet me ontwaken vandaag. Tijd om de hardloopschoenen uit de kast te pakken en een rondje te lopen. Bij thuiskomst krijg ik mijn lief zo ver om een lekker ontbijtje te fabriceren. Een eitje met spek en een smoothie. Heerlijk. Tijdens het hardlopen heb ik de week geëvalueerd.. dat doe ik vaker als ik wandel, fiets of in de sportschool sta. Hebben jullie dat ook?

Vorige week zondag (1e paasdag) werden we nog wakker in Luxemburg. Na een ontbijtje en een rondje door het plaatsje Echternach was het tijd om richting Beaufort Kasteel te rijden voor onze tour met gids. Samen met Evey en Daisy (en onze mannen) stonden we om 11:00 klaar voor de rondleiding. Rond 13:30 verlaten we het kasteel, zoeken we naar een cafeetje dat open is voor de lunch en dan scheiden onze wegen. Op naar huis!

Maandagochtend begint goed met een Paasontbijtje in mijn ouderlijk huis. Heerlijke broodjes, jus en kopjes koffie. Een betere start van de dag is er niet. Ik werk even aan mijn blog en plan de sociale media berichten van mijn stagebedrijf voor de hele week. Daarna rijden we nog langs het kerkhof om mama bloemetjes te geven en gaan dan naar huis. Nog geen uur later fietsen we richting mijn schoonouders om daar de Pasen af te sluiten met home-made-pizza’s.

Dinsdag begint de werkweek. Wat lekker als we die maandag overslaan hè? Er ontstaat in mijn hoofd wat paniek omdat ik denk de opdracht niet af te kunnen ronden voor het einde van mijn stage. Gelukkig is daar mijn vriend die alles weer in perspectief kan zetten voor mij. Stresslevel omlaag en ineens ziet het er best rooskleurig uit. Een doel dat ik binnenkort wil stellen voor mezelf en eraan wil werken: vertrouw eens wat meer op je eigen kennen en kunnen. ‘S avonds wandelen we met vrienden een rondje om het water en sluiten de dag af met een kop thee op de bank.

Woensdag werk ik thuis en vind ik ‘alle’ theorie voor een probleemdeelstelling. Dat geeft weer wat ruimte. In april ben ik namelijk 3x op reis. Luxemburg, Italië en Israël… fantastisch natuurlijk! Maar de planning moet dan wel wat strakker ;-). Rond 16:00 ga ik richting mijn stagebedrijf. Daar heb ik overleg over de enquête die we uit gaan zetten voor mijn onderzoek. Als ik thuiskom ben ik op. Ik schrijf nog een blog en plof dan neer op de bank met wat tijdschriften.

Donderdag is een gezellige dag op stage. Het zonnetje schijnt en iedereen lijkt wel in een betere mood. Wat al die vitamine-D wel niet met ons doet. We zijn beiden laat thuis deze avond, maar racen tegen 20:00 toch nog naar de stad om een nieuwe telefoon voor mij uit te zoeken. I’m one happy girl! Ik koos een LG G3. Nog nooit eerder een LG gehad… maar de foto’s en beeldkwaliteit schijnen erg goed te zijn. Ik ben voor!

vrijdagochtend zet ik om 07:00 de TGIF van die dag in de oven. Met weinig tijd moet je soms improviseren wanneer je aan de slag gaat. Ondertussen ontbijt ik, poets ik de badkamer, is de Honingkoek klaar, gaat hij op de foto en staatie online! Daarna poets ik de rest van het huis (man wat burgerlijk), lunch ik en vertrek ik richting mijn thuishaven. Waar nog steeds elke vrijdag samen frietjes worden gegeten. Happy thing: deze week was dat in de tuin! Voor het eerst buiten gegeten dit jaar, heerlijk!

Na het eten lopen we met de hond een stuk door het bos en geniet ik volop van de fluitende vogels en het langzaam zakkende zonnetje. Helaas door een vervelende reden moet ik de kledingparty die mijn stagebegeleidster geeft afzeggen. Het wordt een beetje goed gemaakt als we ‘s avonds eindelijk zitten en dat met vuurkorf aan gewoon buiten kan ;-)!

Zaterdag zit ik al vroeg in de trein naar Utrecht. Met een tijdschrift en een kop koffie vermaak ik me prima tijdens de reis. Er wordt heerlijk gekletst, gebrainstormd en niet onbelangrijk… gegeten! We Lunchen bij Eethuis Vers en bestellen daar Arabisch brood, man wat is dat lekker! We shoppen wat en slenteren verder richting de volgende koffiezaak. De dag sluiten we af met Spaanse Tapas… Nom… dat was smullen.

Inmiddels is het alweer 11:00 op deze zondagmorgen. Zit ik nog in mijn sportoutfit en werk tegelijkertijd aan mijn stageopdracht. Het plan was nog wel om rustig aan te doen… vanmiddag maar wandelen dan ;-)? Nog 3 dagen knallen deze week en dan stap ik donderdag samen met mijn vriend op het vliegtuig naar Italië. HELL YEAH! Wat zijn jullie plannen deze week?