Sunday summary, persoonlijk dagboek,

Joehoe! Daar zijn we we weer en zoals jullie gewend zijn wanneer de zondagse dagboekjes online komen, is het op maandag;-). Ik probeer het echt op zondag te doen.. maar soms schiet het er bij in en vind ik dat ik gewoon offline moet genieten wanneer ik daar zin in heb. Gister zijn we rond 21:30 thuisgekomen van Brugge en twijfelde ik om nog te gaan bloggen, maar mijn ogen lieten het niet eens meer toe, die vielen spontaan dicht.

Goed, beginnen bij het begin. Ik begon de week met een erg winters ontbijtje, want ik was in de kerststemming (ja, echt waar..). De verdere maandag was ik thuis en heb ik vooral veel mail weggewerkt en wat ideetjes voor de komende maanden (op bloggebied) uitgedacht. Eind van de middag pakte ik de trein en bus naar mijn ouderlijk huis en at ik daar gezellig mee.

Dinsdag zag er ongeveer hetzelfde uit. Ik schreef naast blogposts ook nog een aantal sollicitatiebrieven en gooide her en der een ‘hengel’ uit om zo te kijken of er ergens een leuke baan voor mij is! Eind van de middag vertrok ik weer naar mijn zusjes die voor handmodel speelde voor een aantal foto’s die ik wilde maken voor een blogpost die in augustus online komt. ‘S avonds schoof ik weer aan voor het diner (wat een luxe) en werd kon ik daarna met mijn vriend mee naar huis rijden.

Woensdag maakte ik een flinke wandeling, deed boodschappen, kwam ik wat leuke dingen tegen in het centrum, maar was ik sterk genoeg niets te kopen en bezocht ik ‘s avonds samen met mijn zusjes mijn lieve vriendinnetje voor een tweede bezoek aan de kleine Benjamin. Wat zijn baby’s toch heerlijk! Zo fijn en klein… kan ik echt úúren naar staren. Na het babybezoek had ik nog een geslaagd (dubbel) feestje van een van onze vrienden!

Sunday summary, persoonlijk dagboek,

Sunday summary, persoonlijk dagboek,

Donderdag stond in het teken van mijn diploma-uitreiking. Weken geleden twijfelde ik of ik wel wilde gaan, maar wat ben ik blij dat ik ben gegaan. Het was toch wel een bijzondere ervaring. Ik kreeg een persoonlijk praatje van niet één maar twéé ‘docenten’. Dat was een verrassing. Mijn afstudeerdocent vertelde dat ik alles met passie doe en dat was een enorm compliment. Dat ik zelfs paniek maak en veroorzaak met passie.. ach, je hebt het of niet;-). Daarna kwam mijn oude manager van Buro302 (waar ik werkte als projectleider) nog een verhaal vertellen, heel tof. ‘ S ochtends had ik samen met mijn zusje het eten al voorbereid want ‘s avonds aten we met mijn familie en schoonfamilie om het diploma te vieren!

Sunday summary, persoonlijk dagboek,

Sunday summary, persoonlijk dagboek,

Vrijdag pakte ik onze koffers in, schreef ik nog wat sollicitatiebrieven en maakte ik wat afspraken voor deze week. Rond 18:00 stonden Laura, Robert en mijn vriend voor de deur om naar Brugge te gaan! Rond waren we in het centrum om een hapje te eten, maar dat was nog knap lastig. Brugge in juli zouden wij een volgende keer niet doen en niet aanraden. Veel restaurantjes en kroegjes zijn met jaarlijks verlof. De lente of herfst zijn wellicht betere seizoenen al hebben wij het heerlijk gehad.

We scoorden nog een top burger bij Ellis Gourmet en kletsten daarna tot na middernacht met een glaasje wijn in ons toffe appartement Loft Katelijne.

Zaterdag stonden we vroeg op om zo veel mogelijk van Brugge te kunnen zien en proeven! De start-up deden we wel lekker rustig aan, een aantal kopjes koffie en rustig wakker worden zijn we ook goed in (zie foto met lieve Laura hier beneden als bewijs;-)).

Sunday summary, persoonlijk dagboek,

Sunday summary, persoonlijk dagboek,

We hebben fijn door de Brugse straatjes gestruind, geshopt, veel drankjes gedronken en als altijd ook (veel) lekkers gegeten. Ons diner was bij Amuni deze avond. En echt… de pizza die hier op de foto staat is de beste die ik (en wij) ooit hebben gegeten. Man wat was dat genieten! De lijst met fijne spots in Brugge krijgen jullie snel van mij in een aparte post!

Zondag besloten we dat we ook nog wel een middagje wilde genieten van Gent… dus zo kwamen we om 12:00 aan in Gent waar we een rondvaart hebben gehad, biertjes hebben gedronken en natuurlijk een wafel hebben gegeten.

Komende week staan de zomerfeesten in Nijmegen op de planning, heb ik wat leuke afspraken voor mijn blog en ga ik weer verder met mijn zoektocht naar een toffe baan…. mocht je wat weten:)!? Wat doen jullie deze week? Zie ik jullie wellicht tijdens de zomerfeesten?

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram.