Insta Sunday, lief dagboek, dagboek, dear diary

Jongens, wat vliegt de tijd. Het is inmiddels 3 april en morgen begin ik aan mijn derde maand van het afstuderen. Hoe dat gaat? Cravings naar vette dingen, bakken chocolade, een voorhoofd vol puistjes, een extreme drang naar vooral heel veel slaap somt de ‘hoe gaat dat?’ goed op. Goed begin trouwens van de Sunday Summary he? Op een maandag. Maar dat mag de pret niet drukken.

In deze editie vooral wat instashots in mijn (ons) leven. Maar wees gerust, mijn plan is om vanaf volgende week wat meer raw material te laten zien. Als ik er vaak genoeg aan denk om even een foto te klikken.

Mijn doordeweekse dagen bestonden afgelopen weken (zullen de komende maanden bestaan) uit vooral onderzoek, analyses, interviews en het schrijven van conclusies tot ik ervan huilen zal. Maar het mag de pret niet drukken. Even door knallen Anouk, dan heb je de vrijheid waar je al jaren naar verlangt. Of het vrije leven met een nog niet zo zeker van wanneer je een baan hebt en dus geen inkomen ook zo fijn gaat voelen als ik nu hoop, dat kan nog wel eens tegenvallen. Enfin, dat is geen verhaal voor nu.

Wat ik zoal deed afgelopen weken?
– Kocht wekelijks verse bloemen om de lente in huis te halen. De lente is er nu echt. Hooray!
– Dronk meer glaasjes champagne, wijn en GT’s dan mij eigenlijk lief zijn. Hallo kilo’s.
– Daarin tegen probeer ik wel goed te eten. Veel fruit, groente en gezonde, home-made tussendoortjes. Zelfs minder vlees. Flexitarier bevalt mij wel. Voor mijn lichaam en mijn geest.
– Mocht ik de nieuwe Alpro Yoghurt proberen. Suiker- en zuivelvrij. Die smaakte heerlijk! Een aanrader wanneer je niet tegen lactose kan, weinig suiker wil eten, maar een fijne bak yoghurt als ontbijt of lunch toch mist.
– Bezocht ik Berlijn voor de 5e keer samen met mijn lief. Wat we daar zoal deden lees je hier..
– Spraken we in Berlijn af met de lieve Laura & Eva + BF’s. Aten zij een héérlijke burger (ik niet, want misselijk) en dronken we daarna wijntjes.
– Vierden we Pasen in Berlijn met familie.
– Kocht ik de leukste mok ever. DON’T PANIC.
– Hebben we de meest fijne plekken voor het ontbijt ontdekt.
– Heb ik mijn zinnen gezet op het runnen van een ontbijtbar. Hier in de omgeving zijn die zeer zeldzaam en eigenlijk is het heerlijk om buiten de deur te ontbijten.
– Dronk ik ook veel groene smoothies, probeerde ik veel nieuwe dingen uit in de keuken.
– Liet ik mijn haren in balayage verven. Ik vind het mooi, maar nu verlang ik dan het meest naar een donkerbruine coupe. Hoezo besluiteloos?
– Droomde ik over een nieuwe trip naar NYC. Oh boy, how I do miss that city!

Sunday Summary

Sunday Summary

Hoe was jullie week?