Kaasplank in ons nieuwe huis - Sunday Select

Hi! Hoe gaat het met je? Fijne week gehad? Al een tijdje wil ik een ‘serie’ terugbrengen op de blog waarin ik jullie door middel van wat snapshots laat zien wat er gebeurde in onze week. Geen dagboek. Geen promise dat het een weekly of monthly story wordt, maar leuke, fijne beelden van mijn/onze week. Ik heb het gemist kiekjes te delen hier! Instastories is taking over voor de meeste van ons.. maar ik vond het vroegah, in the early blogdays altijd zo fijn om bij ieders week mee te lezen. Inspiratie op te doen. You name it. Dus, kijk je mee? Happy Sunday!

Sunday Select - outfit

• De laatste weken voel ik mezelf naast gestrest (hallo bouwen/verbouwen en verhuizen!) zelf gelukkig wel wat beter dan aan het begin van dit jaar. Ik herontdekte zelfs mijn grote liefde voor kleding en alles wat daarbij hoort. Lange tijd was een pyjama party en comfy clothes alles dat ik wilde. Maar tegenwoordig klik ik zelfs weer wat snapshots van mijn outfits! Including deze foto hierboven dus 4x een outfit snapshot van mij de afgelopen twee weken. Oh, en het helpt natuurlijk ook enorm dat ik toch weer vaker normale kleding aankan en niet enkel kluspakkies ;-).

Sunday Select - outfit

• Krijg je al door wat een van mijn favo printjes in de kast is ;-)?

Sunday Select - outfit

• Ik mis mijn sieraden nog enorm! Maar door de verhuizing zitten die nog ergens in een doos.. ik heb de moeite nog niet genomen die erbij te halen (minus 2 paar oorbellen), omdat de kast die daarvoor bedoeld is ook nog moet arriveren.

Sunday Select - outfit
Om de vibe erin te houden… nog een panterprintje!

Sunday Select

• Ik nam aan het eind van onze tweede week hier in huis eindelijk een bad! Man, wat heb ik dit gemist zeg. Op het lijstje voor self-care: een bad nemen, geurkaars(en) aan, kop thee of glas wijn en een boek.

Sunday Select

• Het kantoor op zolder is zo goed als ingericht en daarom heb ik nu een fijn plekkie om te werken! Werkt voor mij erg motiverend. Als ik in de huiskamer zit is het huis schoon, mijn to-do list nooit af. Herkenbaar?

Sunday Select

• Ik had enorm veel zin om een ronde te wandelen in het bos na een heel druk en vol weekend! Guess who was lucky to join me..

Sunday Select

• We hebben de afgelopen weken zoveel kaartjes en bloemen voor ons nieuwe huis mogen ontvangen. Zo ontzettend leuk! Dank allemaal.

Sunday Select

• Van een ander vriendenstel kregen we in plaats van een bos bloemen (zoals ze zelf zeiden) een plank vol met verse groenten! Ze hadden via Instagram gezien dat we al veel bloemen hadden en bedachten iets origineels. Sinds kort plukken zij hun eigen groente in een pluktuin. Dus we kregen een volle plank met allemaal lekkers uit het seizoen. Kijk die snijbiet dan eens.. de kleur van die bladeren.. wauw!

Foooood

• Uiteraard zijn we aan de slag gegaan met de groenten. Ik maakte (ongeveer) een recept van Jamie Oliver met couscous, snijbiet, gegrilde paprika en kurkuma kip. Aanrader!

Sunday Select - Kitchen

• Nog elke dag knijp ik mezelf als ik ‘s ochtends naar beneden loop en richting deze keuken ga. Zo, zo blij mee.

Sunday Select - Fall Decorations

• Last but not least.. als echte herfstlover maak ik gebruik van de eerste donkere dagen om ook het huis vast om te toveren in een herfsthuis. De eerste decoratie kwam tevoorschijn!

So tell me! Wat heb jij afgelopen week gedaan? Genoten van de zonnestralen die we nog even mochten zien? Een herfstige boswandeling gemaakt? Wellicht je kast opgeruimd voor het nieuwe seizoen?

X
Anouk