Kerstmis-4

Wat vliegt de tijd! Hooray, wat een cliché, maar de meeste clichés zijn wel de waarheid. Ik heb totaal niet het besef dat het alweer eerste kerstdag is vandaag. Jullie wel? Door de temperatuur en de snelheid van de afgelopen maanden sta ik voor mijn gevoel nog ergens in oktober. Maar niets is minder waar, de laatste week van het jaar is aangebroken.

Ga genieten van heerlijk eten, je geliefde, vrienden en familie. Hoewel kerst niet voor iedereen een feestje is, probeer er aan te denken dat er altijd een lichtpuntje is. Al is het ver, heel ver over de horizon en achter de wolken.

Hele fijne kerstdagen. Liefs ♥

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.