Kerst give-away #4: win 3x een reisgids van time to momo

Er is wat mij betreft één ding leuker dan cadeautjes krijgen, cadeautjes weggeven! En dat is precies wat wij van My Delicious Journey de komende week gaan doen! Vanaf 6 december staat er elke dag, een week lang, een give-away voor jullie klaar. Dit varieert van een tof product dat je kunt gebruiken in de keuken tot reis gerelateerde producten en heerlijk leesvoer! We hebben ons best gedaan om hele gave dingen uit te zoeken om jullie tijdens de feestmaand blij te kunnen maken met een extra cadeautje onder de boom!

Je hoeft niet te kiezen tussen al deze leuke items. Je mag van ons elke dag meedoen, met elke give-away! Is dat geen feestje? Hoe en wat dat in zijn werking gaat? Dat lees je onderaan deze blogpost. Nu eerst de víérde give-away van deze feestweek in de decembermaand!

Win een reisgids van time to momo

In de time to momo reisgidsen delen lokale auteurs uit liefde voor hun stad alle highlight met je. Ken je time to momo nog niet? Het zijn de reisgidsen die voorheen als titel 100% hadden. 100% Londen, 100% Barcelona of 100% Utrecht bijvoorbeeld.

Zie jij het wel zitten om vanuit het vliegtuig direct de nieuwste, hippe koffietent binnen te stappen? Of het lekkerste stukje vlees of hamburger van de stad te proeven? Wil je weten waar je lokaal gebrouwen biertjes vindt of waar je wijnproeverijen kun bijwonen? In time to momo vind je het allemaal! De boekjes zijn ingedeeld per wandeling en daarmee per deel van een stad. Ideaal dus als je te voet of met de fiets een stad wilt verkennen. Zin om te shoppen? Dan zoek je de leukste shopadresjes op in de boekjes. Weet je nog niet waar je gaat overnachten? Ook dáár geven de locals tips voor.

De boekjes lezen prettig, makkelijk, zijn overzichtelijk en niet te groot! Precies how I like it! Perfect voor in de dagrugzak of zelfs in de mini handtas gaat het boekje nog wel mee.

time to momo: Venetië, New York & Dublin

Je maakt door mee te doen met deze give-away kans op de time to momo boekjes van Venetië, New York en Dublin! Waarom deze selectie? Omdat ik mensen wil inspireren een bestemming te kiezen waar ze nog nooit zijn geweest of om met een tof boekje op reis te gaan als deze reis als gepland staat! Venetië en New York heb ik daarnaast gekozen omdat dat de twee steden zijn waar ik heb gewoond. Beide steden hebben een héél groot plekje in mijn hart. Beide zijn steden die je één keer in je leven gezien moet hebben. Dublin heb ik gekozen omdat het een van de steden is die mij afgelopen jaren enorm heeft verrast. De sfeer is er echt geweldig en ik kan iedereen aanraden een heerlijk, herfstige trip te maken naar deze stad en zijn omgeving met de Wicklow Mountains!

Kerst give-away #4: win 3x een reisgids van time to momo

Dit zijn de spelregels en hoe je meedoet via mijn blog:
• De winactie loopt van 9 december 07:30 tot 20 december 23:59. Op 21 december heeft de winnaar(es) een mailtje in zijn inbox!
• De winactie is open voor inwoners van Nederland.
• Vul bij je comment waarom dit wel een goed cadeau voor jou zou kunnen zijn (in het emailvakje) een geldig emailadres in zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt! Laat ook weten voor welke stad je kiest!
• Deze winactie is door mydeliciousjourney.com georganiseerd en is niet verbonden aan de platformen waarop je mee kan doen aan deze winactie.
• De winnaar via mijn blog wordt via Rafflecopter gekozen. Is er na een week van het verzenden van de email nog geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
• Mydeliciousjourney.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van de prijs tijdens verzending.
• Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Meer kans maken op een van de items deze week? Ik zou het supertof vinden wanneer je de give-away wilt delen op je sociale media kanalen en mij in dat bericht tagt! Dit zijn de kanalen waar je My Delicious Journey kunt vinden:

– Facebook
– Instagram
– Twitter

Kerst give-away #4: win 3x een reisgids van time to momo

 
Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.

Kerst give-away #4: win 3x een reisgids van time to momo