Bedankt en op naar een mooi 2016!

gelukkig nieuwjaar, gezond 2016, goed 2016

Gelukkig nieuwjaar, goed 2016, beste wensen, gelukkig 2016

Bedankt

Ik wil jullie, de lezers van mijn blog, bedanken. Bedanken voor een geweldig eerste jaar van My Delicious Journey. Ik wil jullie bedanken voor alle mooie woorden, lieve mailtjes, positieve woorden wanneer ik die nodig had. Ik vind het nog steeds zo bijzonder dat ik (en ik mag geloof ik wel van we spreken) zo’n mooie contacten heb gekregen met andere bloggers. Het heeft mijn leven op een positieve manier enorm veranderd en daar ben ik elke dag dankbaar voor.

Alle mooie reizen, overnachtingen op de fijnste plekken en de beste tips voor een stedentrip, ik klap in mijn handjes en spreek daarmee meteen dankwoord uit naar alle samenwerkingspartners van het afgelopen jaar. Want door jullie kom ik op nog veel meer mooie plekken dan ik ooit had durven dromen en leer ik daarnaast ontzettend veel. Mijn horizon verbreedt zich met de dag, ik blijf me verwonderen, alles bewonderen en lijk wel een rupsje-nooit-genoeg. Dat jullie in My Delicious Journey geloven dat doet mij heel veel.

Daarnaast wil ik ook mijn vriend bedanken, die stiekem 24/7 voor mij en mijn blog klaarstaat. Technisch akkefietje waar ik niets van snap? Dan is het zo gefikst. Blog nalezen omdat ik twijfel? Vooruit, een kopje koffie of biertje erbij dan is ook dat geregeld;-). Ook mijn zusjes en mijn vader en zijn vriendin wil ik bedanken. Voor het geduld, het soms misschien wel koude eten? Want eten op de foto zetten heeft niet alleen maar voordelen.. Dat hoop ik ruimschoots goed te maken met de baksels die zij dan als eerst mogen proeven. Is dat geen fijne deal?

Mijn vriendinnen om de lieve berichtjes die ze sturen als ze een emotioneel stuk hebben gelezen of met de vraag of er nog taart over is natuurlijk. I don’t blame them, dat had ik ook gedaan. Mijn partner in crime op het werk en tijdens schoolopdrachten voor de toch altijd positieve draai weer als ik het boeltje erbij neer wil gooien. En onze eetclub, voor de vele gezellige avondjes met geweldig eten en een fijn (glaasje) wijn.

gelukkig nieuwjaar, gezond 2016, goed 2016

Goede voornemens 2016

Wel of geen goede voornemens? Ik vind het altijd lastig. Ik ben van mening dat je doelen het hele jaar door op kunt stellen en dat dromen elk moment van de dag werkelijkheid kunnen worden, zonder dat je jezelf daar iets voor hebt beloofd. Aan de andere kant vind ik 1 januari ook een hele mooie dag om juist wel dromen en doelen op te schrijven. Het is Psychisch toch een nieuwe start en die kun je maar beter goed beginnen, niet waar?

Om niet meteen doelen te stellen die ik twee weken later weer in de prullenbak wil gooien, heb ik nagedacht en opgeschreven wat in elk geval realistisch en haalbaar zou zijn. Mijn doelen voor 2016:

1. Gezonder eten.
De gezonde levensstijl heeft de laatste maanden een kleine ommekeer gekregen. Pepernoten vlogen om de oren en ook kerstkransjes, oliebollen en glazen alcohol waren meer regel dan uitzondering. Tijd om back to the basics te gaan. Of ik dit zelf ga doen of via een boek als bijvoorbeeld; Green Happiness of Bodyboost, daat denk ik nog even over na.
2. Meer sporten. Dat sporten jongens, dat is een dingetje. Vaak willen we dat ene vrije uurtje liever spenderen op de bank of bakkend in de keuken dan in de sportschool. Maar ik wil het hardlopen oppakken en aan het eind van het jaar elke week minimaal 5km hardlopen. Spannend? Nee. Realistisch? Ja! Ook zou ik graag gaan zwemmen. Daar zijn plannen voor samen met de vriendin van mijn vader.
3. Mijn diploma halen!!! Ik ga vanaf februari afstuderen. Dus dit is eigenlijk mijn nummer 1(!) doel.
4. Een cursus creatief schrijven volgen. Done deal. Bijna dan.. ik heb mezelf ingeschreven en dit begint op 26 januari!
5. Op reis naar Zuid-Afrika. Om te vieren dat ik (hopelijk) mijn diploma haal.
6. Een cursus fotografie volgen.
7. Een cursus Italiaans volgen.

8. Genieten van het leven.

Ik wens je een sparkling 2016!

lees meer

Gerelateerde artikelen