Kerst give-away #2: Kerst give-away #2: Win een hangmat van hangmatgigant

Er is wat mij betreft één ding leuker dan cadeautjes krijgen, cadeautjes weggeven! En dat is precies wat wij van My Delicious Journey de komende week gaan doen! Vanaf 6 december staat er elke dag, een week lang, een give-away voor jullie klaar. Dit varieert van een tof product dat je kunt gebruiken in de keuken tot reis gerelateerde producten en heerlijk leesvoer! We hebben ons best gedaan om hele gave dingen uit te zoeken om jullie tijdens de feestmaand blij te kunnen maken met een extra cadeautje onder de boom!

Je hoeft niet te kiezen tussen al deze leuke items. Je mag van ons elke dag meedoen, met elke give-away! Is dat geen feestje? Hoe en wat dat in zijn werking gaat? Dat lees je onderaan deze blogpost. Nu eerst de twééde give-away van deze feestweek in de decembermaand!

Win een Tropilex hangmat van hangmatgigant

De hangmatten uit het Tropilex assortiment worden van een dikkere stof gemaakt dan normale hangmatten waardoor de hangmatten super stevig zijn. De hangmatten en hangstoelen zijn allen gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, waardoor ze ook nog eens milieuvriendelijker zijn dan hangmatten en hangstoelen die zijn gemaakt van 100% katoen. Daarnaast worden de hangmatten gemaakt in de meest veelzijdige kleuren!

Tropilex heeft niet alleen te gekke hangmatten, maar ook hangstoelen. Hoe heerlijk is het om terug te denken aan al je gave reizen of om plannen te maken voor nieuwe reizen chillend in je hangmat of hangstoel? Zie jij jezelf al zitten op een tropisch eiland, schommelend in zo’n heerlijke hangmat? Ik wel! Zou het niet fijn zijn als je dat sfeertje thuis ook kunt creëren? Regel je zelf een goed boek, cocktail en fijn gezelschap? Dan regel ik de hangmat voor je!

Kerst give-away #2: Win een hangmat van de hangmatgigant

Dit zijn de spelregels en hoe je meedoet via mijn blog:
• De winactie loopt van 7 december 07:30 tot 20 december 23:59. Op 21 december heeft de winnaar(es) een mailtje in zijn inbox!
• De winactie is open voor inwoners van Nederland.
• Vul bij je comment waarom dit wel een goed cadeau voor jou zou kunnen zijn (in het emailvakje) een geldig emailadres in zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!
• Deze winactie is door mydeliciousjourney.com georganiseerd en is niet verbonden aan de platformen waarop je mee kan doen aan deze winactie. Ga naar hangmatgigant.nl/tropilex en bekijk het aanbod.
• De winnaar via mijn blog wordt via Rafflecopter gekozen. Is er na een week van het verzenden van de email nog geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
• Mydeliciousjourney.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van de prijs tijdens verzending.
• Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Meer kans maken op een van de items deze week? Ik zou het supertof vinden wanneer je de give-away wilt delen op je sociale media kanalen en mij in dat bericht tagt! Dit zijn de kanalen waar je My Delicious Journey kunt vinden:

– Facebook
– Instagram
– Twitter

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.