Kerst give-away #1: Win een jaarabonnement op Foodies Magazine!

Er is wat mij betreft één ding leuker dan cadeautjes krijgen, cadeautjes weggeven! En dat is precies wat wij van My Delicious Journey de komende week gaan doen! Vanaf 6 december staat er elke dag, een week lang, een give-away voor jullie klaar. Dit varieert van een tof product dat je kunt gebruiken in de keuken tot reis gerelateerde producten en heerlijk leesvoer! We hebben ons best gedaan om hele gave dingen uit te zoeken om jullie tijdens de feestmaand blij te kunnen maken met een extra cadeautje onder de boom!

Je hoeft niet te kiezen tussen al deze leuke items. Je mag van ons elke dag meedoen, met elke give-away! Is dat geen feestje? Hoe en wat dat in zijn werking gaat? Dat lees je onderaan deze blogpost. Nu eerst de éérste give-away van deze feestweek in de decembermaand!

Kerst give-away #1: Win een jaarabonnement op Foodies Magazine!

Win een jaarabonnement op Foodies Magazine!

Als er iemand fan is van dit mooie food tijdschrift ben ik het wel! Al een aantal jaar valt het blad elke maand bij ons op de deurmat. Het weekend nadat het blad binnen is plan ik de zaterdagochtend als dit lukt voor mijzelf. Kopje thee, koffie, croissantje en bladeren maar door al het lekkers! Overigens een goed idee om door een food magazine te bladeren terwijl je aan het ontbijten of lunchen bent. Scheelt extra trek.. bonustip van vandaag ;-).

Vorig jaar stond ik al in het magazine. Samen met mijn vriend en een vriendinnetje met haar vriend deden wij mee met de kerst fotoshoot. Wat was dat gaaf om te doen! Dit jaar kwam er een nog grotere droom uit. Er mochten vijf foodbloggers een recept maken, fotograferen en dit insturen voor de decembereditie, The Big Christmas issue.. je raadt al wie er ook een mail in haar inbox had.. me!

Kerst give-away #1: Win een jaarabonnement op Foodies Magazine!

Naast het feit dat ik dól ben op de Foodies, was dit wel een hele toffe bijkomstigheid dit jaar. Heb jij de Big Christmas Issue nog niet in huis trouwens? Bestel hem hier dan snel, of koop de editie in de supermarkt of boekhandel!

Meedoen en kans maken op een jaar lang Foodies Magazine!?

Dit zijn de spelregels en hoe je meedoet via mijn blog:
• De winactie loopt van 6 december 07:30 tot 20 december 23:59. Op 21 december heeft de winnaar(es) een mailtje in zijn inbox!
• De winactie is open voor inwoners van Nederland.
• Vul bij je comment waarom dit wel een goed cadeau voor jou zou kunnen zijn (in het emailvakje) een geldig emailadres in zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!
• Deze winactie is door mydeliciousjourney.com georganiseerd en is niet verbonden aan de platformen waarop je mee kan doen aan deze winactie.
• De winnaar via mijn blog wordt via Rafflecopter gekozen. Is er na een week van het verzenden van de email nog geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
• Mydeliciousjourney.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van de prijs tijdens verzending.
• Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Meer kans maken op een van de items deze week? Ik zou het supertof vinden wanneer je de give-away wilt delen op je sociale media kanalen en mij in dat bericht tagt! Dit zijn de kanalen waar je My Delicious Journey kunt vinden:

– Facebook
– Instagram
– Twitter

Kerst give-away #1: Win een jaarabonnement op Foodies Magazine!

Kerst give-away #1: Win een jaarabonnement op Foodies Magazine!

Heb jij dit toffe jaarabonnement niet gewonnen? Niet getreurd! In de Christmas issue vind je een aanbieding waarbij je een jaar lang lid bent(12x Foodies Magazine) voor slechts €15,00!

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.