Foodposters van Desenio

Zodra de seizoenen wisselen krijg ik zin om ons interieur onder handen te nemen. In de lente worden de kleuren lichter en vrolijker, in de herfst warmer, zachter en knusser. Zoals jullie wellicht weten is het dit jaar niet alleen een nieuw seizoen voor ons, maar tevens zijn het de eerste weken in ons nieuwe huis, spannend! Maar naast spannend ook heel leuk om weer met ons interieur bezig te zijn. Iets wat we graag willen is een kleine gallery wall en fotowand met reisfoto’s op verschillende plekken in huis. Om ‘klein’ te beginnen hebben we besloten eerst wat aan een van de muren in de keuken op te hangen en neer te zetten. We kozen een paar weken geleden daarom een aantal Foodposters van Desenio om extra sfeer te creëren in de keuken.

Foodposters van Desenio

Wat willen we nou eigenlijk?

Een relevante vraag, want wat willen we eigenlijk met de muur in de keuken? In eerste instantie zou de witte muur zwart worden (krijtverf), maar inmiddels hebben we de muur achter de kastenwand (gedeelte achter de wasbak) al geschilderd met zowel magneet als krijtverf. De tweede gedachte was ‘iets met posters of foto’s’. En hoewel we veel foto’s hebben waren we het er uiteindelijk over eens dat de foto’s misschien leuker zijn in de hoek van de huiskamer, en zo geschiedde dat we deze muur uitkozen om posters op te hangen. Het wil dat we beiden foodies zijn en daarnaast dol op wijn. Dat de posters food gerelateerd moesten zijn was stap twee, nadat het besluit was genomen om posters in de keuken op te hangen/neer te zetten.

De muur heeft een vrij groot oppervlak en daarom hebben wij gekozen voor een lijst en poster met het formaat 50×70. Bij Desenio is het mogelijk om de volgende maten te bestellen:
13x18cm, 21x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x50cm, 50x70cm, 61x91cm, 70x100cm.

Posters van Desenio

Desenio Posters

Er is dus voor iedereen een goed en mooi formaat passend bij een ruimte of muur te vinden. Van kleine posters (of foto’s in de lijsten) tot zeer grote lijsten om bijvoorbeeld prachtige statement posters in op te hangen.

Één geheel creëren in de keuken met posters en planten

In onze keuken hebben we een gietvloer. Deze hebben we niet exact op de rand van de muur af laten lopen, maar juist ‘speelser’ een cm of 30 de hoek om laten gaan. We vonden het een leuk idee om deze hoek wel bij de keuken te betrekken. Daarom bestelden we drie posters. Twee om aan (grote) muur op te hangen en één om net om de hoek neer te zetten/op te hangen. Om de hoek plaatsten we een aantal weken geleden al een plant om een meer huiselijk gevoel te krijgen. We vonden een toepasselijke poster met oranges en bladeren die hier tof zou staan.

Aan de muur kozen we voor één poster met daarop wat basic informatie over wijn. Vinden we zelf erg leuk en daarnaast was het geheel van twee meer kleurrijke posters juist leuk met zwart/wit en tekst contrast. De tweede poster aan de muur zijn de ‘armen’ van een octopus. Het roze van de poster knalt eruit en in onze vrij donkere keuken oogt dat heel vrolijk en geeft het een gave vibe.

Foodposters van Desenio

Is de keuken nu af, of?

Nee😉. We houden van verandering en wonen hier pas net! Ik denk dat alles nu is neergezet zoals we het mooi vinden, maar het moet nog meer ‘van ons’ worden. En als je ergens wat langer woont ga je plekken zien waarvan je denkt ‘ah, daar is een fotolijst of poster mooi’. De schapjes boven het aanrecht zullen ook nog regelmatig geshuffeld worden en ik ben ook nog aan het nadenken wat we willen met het keukeneiland. We hebben nu vaak bloemen, maar misschien dat een grote lantaarn met kaarsen of attributen die bij het seizoen passen ook wel gaaf is? Anyhow, ja, we zijn super blij met hoe de keuken is en er nu uitziet, maar de kans is groot dat het over een aantal weken alweer net wat anders oogt..

Foodposters van Desenio

Geïnspireerd en wil je ook keukenposters voor je wanden?

Desenio heeft talloze posters die food gerelateerd zijn. Er zijn keukenposters met tekst, botanische prints, koffiegidsen, posters met recepten, met fruit, kruiden, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het hier vinden!

Ben je benieuwd naar onze posters? Hier kun je ze vinden:
1. Tangerines
2. Octopus Arms
3. Wine Guide

Hebben we je geïnspireerd en bestel je deze posters of ga je aan de slag met andere posters van Desenio? Dat vinden we leuk om te zien! Laat het ons vooral weten in een bericht in de comments of tag en stuur een berichtje via Instagram! Meer lezen over ons nieuw gebouwde huis? Hier vind je alle artikelen!