Taste of Holland

“Good food, vibes and music… met een cocktail in je hand kom jij het weekend van 12 februari wel door, samen met je vrienden of kids op Taste of Holland. Gezellig en sfeervol borrelen, proeven en eten, dat doe je dit jaar een weekend lang in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een waanzinnig programma van muziek voel jij je daar helemaal senang.”

Wil jij óók naar de Taste of Holland?

Nederland heeft meer dan stamppotten, snert, stroopwafels en Haagse Hopjes. Wil jij weten wat Nederland allemaal te bieden heeft op culinair gebied? Ontdek dat op de Taste of Holland die plaats vindt van 12 t/m 14 februari in de jaarbeurs te Utrecht.

Bekende chefs koken en presenteren tijdens dit festival. Ben je van het proeven? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn wijn- en bierproeverijen, workshops, een inspiratiepodium en natuurlijk heb je de mogelijkheid om van al dat lekkers iets mee naar huis te nemen. Nog meer beleven? Dat kan! Je kunt tijdens dit event ook zelf aan de slag o.a. bij de stand van Foodies.

Het allléérleukste? Wij mogen 5×2 kaarten weggeven! Wil jij winnen? Reageer dan op dit bericht en laat ons weten waarom je graag naar de Taste of Holland wilt gaan!

De winnaars worden donderdag 11 februari bekend gemaakt!

Meer informatie vind je op de Taste of Holland.