Fresca, Lunchen, Nijmegen, gezond eten, Hotspot

Als een lunchroom met verse worteltaart, glutenvrije brownies en verse sapjes pronkt in de vitrine, dan kan ik het natuurlijk niet laten om eens binnen te wandelen. Een week of vier geleden loop ik hier samen met een vriendin binnen. Ik kan me nog heugen hier van de zomer pasta te hebben gegeten en niets is minder waar. Echter heeft Fresca zijn restaurant uitgebreid naar een lunchroom en een fijne plek om ook een kop thee of koffie te kunnen drinken.

Mijn vriendin weet veel te vertellen over het zaakje. Haar nicht werkt er namelijk. Deze is een poos geleden teruggekomen uit Nieuw Zeeland en heeft vele invloeden meegenomen naar hier. De verse muesli en sinaasappeltaart die wij krijgen zijn dan ook niet van Hollandse bodem, de recepten zijn overgevlogen uit NZ!

Blij verrast ben ik als ik het menu zie. De pasta afgelopen zomer viel me namelijk wat tegen. Het tentje zag er zo leuk en gezellig uit (lees Italiaans!), maar het eten en de sfeer waren voor mij minimaal. Toen er werd geopperd om hier wat te lunchen vroeg ik me ook direct af of dat dan pasta zou zijn. Niet dus!

Een geheel vernieuwd concept waar ik van kan glimlachen! Een lunchroom als deze, daar ben ik al lange tijd naar op zoek in Nijmegen! De lunchkaart is perfect voor men die wat gezonder wil eten. Niet alleen maar broodjes of salade met klodders mayonaise. Ook Yoghurt met zelfgemaakte muesli, een verse salade met bijvoorbeeld avocado en gezonde taartjes staan hier op het menu.

Dagje shoppen of cultuur snuiven in Nijmegen op de planning? Dan mag je Fresca in Nijmegen niet missen!

Fresca, Lunchen, Fresca in Nijmegen, Nijmegen, gezond eten, Hotspot

Fresca, Lunchen, Nijmegen, gezond eten, Fresca in Nijmegen Hotspot

Fresca, Lunchen, Nijmegen, gezond eten, Hotspot

Fresca, Lunchen, Nijmegen, gezond eten, Hotspot

Je vindt Fresca hier:

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram.