De Pizzabakkers in Nijmegen, uit eten in Nijmegen

Ik weet niet hoe vaak ik het nog ga melden op mijn blog, maar Nijmegen wordt echt met de dag leuker! Zin in een lekker etentje, niet al te duur, maar wel van goede kwaliteit, gewoon simpel en lekker? Dol op Pizza’s in combi met prosecco? Dan ben je bij De Pizzabakkers in Nijmegen aan het juiste adres!

Pizza’s uit Italiaanse houtovens, een dunne, krokante bodem en goed vol en heerlijk belegd. Niet de keuze uit 20 of 30 verschillende pizza’s, nee de keuze is juist beperkt. Waarom? Omdat verse ingrediënten en kwaliteit voor gaan op 30 verschillende soorten. Waarom nou die prosecco bij het eten van de pizza? Omdat prosecco volgens De Pizzabakkers (en de Italianen) gewoon bij de maaltijd hoort. Nee, ook ik ben dat niet gewend, maar tijd voor bubbels óók zonder feestje is het toch altijd?

Denk bij de Pizzabakkers zeker niet aan een restaurant waar je snel een pizza eet en weer op straat staat. Je kunt hier gerust de avond vullen met vriendinnen of met je lief. Begin met een glaasje prosecco, neem als voorgerecht de bruchetta (aanrader!), kies een overheerlijke pizza als hoofdgerecht, als na kan ik je de Tiramisu van harte aanbevelen en als afsluiter kun je bij een echte Italiaanse tent de deur niet uit zonder een glaasje Limoncello!

De pizza’s worden belegd met verse ingrediënten die zo veel mogelijk worden gekocht van ambachtelijke en kleine producenten. De worsten en hammen bij De Pizzabakkers komen van diverse familiebedrijven uit Toscane en dat proef je!

Hebben jullie wel eens gegeten bij de Pizzabakkers? Overigens ook te vinden in Amsterdam!

De Pizzabakkers in Nijmegen, uit eten in Nijmegen

De Pizzabakkers in Nijmegen, uit eten in Nijmegen

De Pizzabakkers in Nijmegen, uit eten in Nijmegen

De Pizzabakkers in Nijmegen, uit eten in Nijmegen

Je vindt De Pizzabakkers hier:

De Pizzabakkers
Kelfkensbos 24, Nijmegen

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram.