Sunday morning breakfast, Ontbijt, Zondagmorgen

Mijn favoriete dag van de week is zaterdag. Ik hou ervan om aan de ontbijttafel te zitten en rondom het huis al veel bedrijvigheid te zien. Mensen die vers gebakken brood halen bij de bakker en bij het openen van de bakkerij deur de geur naar buiten laten gaan zo dat wij die hier ruiken. Ik ben dol op de vrije zaterdag waar toch nog van alles moet gebeuren. Boodschappen, wat aanmodderen in huis en een rondje door het centrum voor de gezelligheid. Ik ben dol op de zaterdag, niets moet, alles mag en alles kan.

Mijn favoriete ontbijtdag is zondag. Nothing beats a sunday morning breakfast. Verse broodjes, thee, koffie, eitjes, fruit, smoothies. Alles kan. Het is immers zondag en we hebben de tijd. We nemen plaats aan de tuintafel waar het zonnetje met ons mee ontwaakt, of we steken kaarsjes aan en genieten van de warmte in huis terwijl de regen langs de ramen sijpelt.

Ik hou van de zondagmorgen. Omdat ik dan de tijd heb samen met jou. Omdat ik met je kan kletsen, met je kan lachen en tijd geen probleem is. Ik hou van de zondagmorgen, omdat ik met je kan genieten van een rustige morgen. Omdat ik de tijd heb om tegen je te zeggen waarom ik zoveel van je hou, omdat ik dat soms gewoon wil zeggen. Omdat je de tijd hebt om gewoon… gewoon om me heen te zijn. Omdat er tijd is om niets te zeggen, maar wel samen te zijn.

Ik hou nog het meest van de zondagmorgen, omdat ik weet dat ze altijd met jou zullen zijn.

Sunday morning breakfast, Ontbijt, Zondagmorgen

Sunday morning breakfast, Ontbijt, Zondagmorgen

Sunday morning breakfast, Ontbijt, Zondagmorgen