Gezonde smoothie, Power smoothie, Bodum Bistro Blender

Vorige week kwam de Bodum Bistro Blender bij ons binnen. Kwam als geroepen, want mijn (oude) blender is zijn ondergang nabij. Ik gebruik de blender dagelijks, dus veel rusturen heeft hij niet gehad. Goed, tijd voor een nieuwe dus en ik was maar wat nieuwsgierig!

De Blender uit de bistro serie is een multifunctionele blender. Niet alleen geschikt voor smoothies of soepen, deze blender heeft een vijftal functies: Hij kan ijs of ijsklontjes vermalen, hij kan ingrediënten fijnhakken, mixen, pureren en ervoor zorgen dat iets een echt vloeibaar sapje wordt. Deeg voor koekjes, noten, ijsklontjes, fruit&groente gaan met gemak in de blender en kunnen worden gemixt tot de juiste textuur. Ideaal voor kookgekken a la moi ;-).

Voordelen:
De blender heeft een plastic kan waardoor hij niet te zwaar is in gewicht. De deksel van de blender heeft twee openingen. Een opening is voorzien van een rooster dat ervoor zorgt dat het vruchtvlees en dergelijke scheidt van de sap. De andere kant van de deksel heeft dit niet, zodat de textuur die je graag wilt hebben blijft zoals hij is. De kan en de deksel kunnen in de vaatwasser en de inhoud is 1,25 liter (groot en fijn!). De kan ligt fijn in de hand en door zijn (zoals eerder genoemd lichte gewicht) is het gemakkelijk dingen in te schenken. Hij mixt echt perfect.. de messen zijn vlijmscherp en hebben binnen no-time een smoothie van je fruit ingrediënten gemaakt.

Nadelen:
De deksel gaat er doordat hij van rubber is wat lastiger vanaf en het is soms even stoeien om dit soepel te laten verlopen.

Om deze blender te testen wilde ik niet enkel een product review schrijven, dus maakte ik met de blender van Bodum Bistro een heerlijke power smoothie voor jullie. Ook een mooie en goed werkende blender nodig in de keuken? Neem dan is een kijkje in de webshop van fonQ.

Honger gekregen door het zien van de foto’s? Smul dan mee van deze gezonde, power smoothie:

Power ontbijt smoothie
Recept voor 1 Personen
Beoordelingen
Printen
Voorbereidingstijd
7 min
Totale tijd
7 min
Voorbereidingstijd
7 min
Totale tijd
7 min
Ingrediënten
  1. 1 banaan
  2. 1 limoen
  3. 1 sinaasappel
  4. 1 theelepel kaneel
  5. 1 theelepel proteïne poeder
  6. scheutje amandelmelk
Bereidingswijze
  1. Doe alle ingrediënten in de blender en mix door elkaar tot het de textuur heeft die jij lekker vindt.
  2. Schut de smoothie in een leuk glas en strooi er nog wat kaneel overheen.
My Delicious Journey https://www.mydeliciousjourney.com/
Gezonde smoothie, Power smoothie, Bodum Bistro Blender

Gezonde smoothie, Power smoothie, Bodum Bistro Blender

Gezonde smoothie, Power smoothie, Bodum Bistro Blender

Gezonde smoothie, Power smoothie, Bodum Bistro Blender