fles bubbels

Er is wat mij betreft één ding leuker dan cadeautjes krijgen, cadeautjes weggeven! En dat is precies wat wij van My Delicious Journey de komende week gaan doen! Vanaf 6 december staat er elke dag, een week lang, een give-away voor jullie klaar. Dit varieert van een tof product dat je kunt gebruiken in de keuken tot reis gerelateerde producten en heerlijk leesvoer! We hebben ons best gedaan om hele gave dingen uit te zoeken om jullie tijdens de feestmaand blij te kunnen maken met een extra cadeautje onder de boom!

Je hoeft niet te kiezen tussen al deze leuke items. Je mag van ons elke dag meedoen, met elke give-away! Is dat geen feestje? Hoe en wat dat in zijn werking gaat? Dat lees je onderaan deze blogpost. Nu eerst de zésde give-away van deze feestweek in de decembermaand!

Win mijn favoriete fles bubbles!

Een give-away tijdens de feestdagen kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder een fles bubbels! Dus geheel in stijl en thema, geven we een fles van onze favoriete bubbels weg! Eerlijk is eerlijk, ik ben lange tijd geen groot fan geweest van flesjes champagne en bubbeldrankjes. Met Oud & Nieuw kreeg ik een half glaasje met moeite weg en ook tijdens feestelijke gelegenheden probeerde ik het glas na een slok aan de kant te zetten. Wat blijkt na mijn reis door de Champagne? Kwaliteit komt wel degelijk met de prijs. Tot op zekerde hoogte natuurlijk. Marketing, branding etc. daar wordt veel geld aan uitgegeven. Maar het is heel goed mogelijk dat die fles van €10,00 uit de supermarkt niet zo heel veel met je doet. Tijdens de reis door de Champagnestreek heb ik ook mijn favoriete Champagne gevonden. Geloof mij als ik zeg dat we héél véél verschillende soorten hebben geproefd. Welke fles mij het meest kan bekoren op dit moment? De G.H.Mumm, Gordon Rouge Brut. Goede bubbel, maar zacht, fris, niet te zoet en heel licht op de tong. Perfect wat mij betreft!

Bezoek aan de Champagnestreek, Frankrijk, Champagne

mousse framboise

Dit zijn de spelregels en hoe je meedoet via mijn blog:

• De winactie loopt van 11 december 07:30 tot 20 december 23:59. Op 21 december heeft de winnaar(es) een mailtje in zijn inbox!
• De winactie is open voor inwoners van Nederland.
• Vul bij je comment waarom dit wel een goed cadeau voor jou zou kunnen zijn (in het emailvakje) een geldig emailadres in zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!
• Deze winactie is door mydeliciousjourney.com georganiseerd en is niet verbonden aan de platformen waarop je mee kan doen aan deze winactie.
• De winnaar via mijn blog wordt via Rafflecopter gekozen. Is er na een week van het verzenden van de email nog geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
• Mydeliciousjourney.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van de prijs tijdens verzending.
• Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Meer kans maken op een van de items deze week? Ik zou het supertof vinden wanneer je de give-away wilt delen op je sociale media kanalen en mij in dat bericht tagt! Dit zijn de kanalen waar je My Delicious Journey kunt vinden:

Facebook
Instagram
Twitter

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.

fles bubbels