3x gezonde en feestelijke hapjes, WIN-ACTIE serveerplank FONQ

Gewoon, omdat het nieuwe jaar groots gevierd mag worden, omdat het fijn is om anderen cadeautjes te geven, om 2015 knallend te starten en om het extra leuk te maken om gezonde hapjes op tafel te zetten. Ik geef je drie simpele, maar lekkere hapjes als tip en daarnaast kun je de serveerplank (op alle foto’s te zien) winnen!

Als het spullen in de keuken betreft kan ik geen stop zetten op het kopen.. I know, dat is best erg, maar het lijkt wel alsof ik na het lezen van foodblogs echt apparaten of spullen tekort kom. Dan wil ik dingen gaan maken en is het bijna obvious dat je dat nodig hebt in de keuken… houten snijplanken, DE KitchenAid en in ons geval wilden we ook al heel erg lang een mooie serveerplank.

In mijn vakantie heb ik heel wat winkels en webshops afgestruind en kwam uiteindelijk deze plank tegen die me (op het oog!) erg goed beviel. Ik testte de plank éérst voor jullie uit met wat gezonde, feestelijke hapjes en na goedkeuring (van mij en the bf!) geef ik er in samenwerking met fonQ ook eentje weg!

3x gezonde en feestelijke hapjes, WIN-ACTIE serveerplank FONQ

3x gezonde en feestelijke hapjes, WIN-ACTIE serveerplank FONQ

Om het nieuwe jaar ook gezond te beginnen, ben ik de keuken ingegaan om makkelijke en (redelijk) gezonde hapjes klaar te maken. Heb je binnenkort een feestje, een verjaardag, een avondje met vrienden of heb je gewoon zin om samen met je lover op zondagmiddag op de bank te kruipen met lekkers? Binnen een handomdraai heb je de hapjes klaar en kan het feestje beginnen!

3x gezonde & feestelijke hapjes
Recept voor 20 Personen
Beoordelingen
Printen
Voorbereidingstijd
45 min
Totale tijd
45 min
Voorbereidingstijd
45 min
Totale tijd
45 min
Voor de komkommer zalm hapjes
 1. - 1 hele komkommer
 2. - Zalm
Voor de komkommer bootjes
 1. - 1 komkommer
 2. - 1 potje gedroogde tomaten
 3. - Geitenkaas
 4. - Basilicum
Voor de olijfrondjes
 1. - Olijven in knoflook
 2. - Kaas
 3. - Rucola
Bereidingswijze
 1. - Voor de zalm met komkommer rolletjes, schaaf je de buitenkant van de komkommer met (bijvoorbeeld een kaasschaaf) er vanaf. De laag daaronder schaaf je ook, maar ga je gebruiken om de stukjes zalm in te rollen. Ik koop de gerookte zalm altijd bij de Lidl. Deze zalm snij ik in kleine plakjes en rol ik in de komkommer. Prikkertje erdoorheen en klaar is keer!
 2. - Voor de komkommerbootjes snijd je de komkommer doormidden, daarna haal je aan beide kanten de zaadlijst eruit, zodat je een driehoekig vormpje overhoudt. Vervolgens snijd je (wij hebben kleine rondjes geitenkaas) de rondjes doormidden en past er een helft in het bootje. Daar bovenop leg je een gedroogd tomaatje en prik je er een prikkertje in. Het blaadje basilicum gaat bovenop het prikkertje, voor het 'zeil' effect ;-).
 3. - Voor de olijven met kaas snijd je een plak kaas in 5 stukjes en rol je in elk dun plakje een olijf (met knoflook!) en stop je daar een prikker doorheen. Om het af te maken stop je een rucola blaadje in het gat van de olijf.
My Delicious Journey https://www.mydeliciousjourney.com/

3x gezonde en feestelijke hapjes, WIN-ACTIE serveerplank FONQ

Waarom de serveerplank van Raumgestalt?
De plank heeft een perfect formaat om een aantal verschillende hapjes op te serveren. Je kunt rond gaan met de hapjes omdat de plank niet te zwaar is om vast te houden (wat ik voorheen wel eens had met andere serveerplanken).
Daarnaast is de serveerplank van stevig materiaal gemaakt en erg hygiënisch in gebruik. De Plank is makkelijk af te wassen met wat afwasmiddel en een sponsje, omdat de plank geen ‘naden’ bevat. Nog een pluspunt? De plank kan ook prima als kaasplank of snijplank worden gebruikt. Een 3-in-1 is het dus!

Duurzaam en stevig materiaal
• Hygiënisch in gebruik
• Kan tevens worden gebruikt als snijplank of kaasplank

Wat moet je doen om deze serveerplank te winnen?
– Volg mij via Bloglovin
– Like mijn Facebookpage

En laat een comment achter zodat ik weet dat je meedoet! De winnaar wordt zondag 18 januari bekend gemaakt.