GIVE-AWAY: Win een Boho-tiffin, Kerst give-away #7: Win een Boho-Tiffin Lunchbox!

Er is wat mij betreft één ding leuker dan cadeautjes krijgen, cadeautjes weggeven! En dat is precies wat wij van My Delicious Journey de komende week gaan doen! Vanaf 6 december staat er elke dag, een week lang, een give-away voor jullie klaar. Dit varieert van een tof product dat je kunt gebruiken in de keuken tot reis gerelateerde producten en heerlijk leesvoer! We hebben ons best gedaan om hele gave dingen uit te zoeken om jullie tijdens de feestmaand blij te kunnen maken met een extra cadeautje onder de boom!

Je hoeft niet te kiezen tussen al deze leuke items. Je mag van ons elke dag meedoen, met elke give-away! Is dat geen feestje? Hoe en wat dat in zijn werking gaat? Dat lees je onderaan deze blogpost. Nu eerst de zévende en laatste give-away tijdens deze feestweek in de decembermaand!

Win een Boho-Tiffin Lunchbox!

Sinds afgelopen zomer heb ik zelf een Boho-Tiffin in mijn bezit. Ik ben er ontzettend blij mee en heb er ook al veel gebruik van gemaakt. Wat de Boho-Tiffin precies is? Een (lunch)box met drie lagen. Zo kun je verschillende producten van elkaar scheiden en tijdens de lunch samenvoegen. Je kunt het het ook per dagdeel inrichten; een laag met mandarijnenpartjes, een laag met nootjes en een laag met gesneden boterhammen voor de lunch bijvoorbeeld. Naast het feit dat de Boho-Tiffin lunchbox ideaal is om mee te nemen naar je werk of naar school, zien ze er ook fantastisch uit! Je krijgt er een instant happy feeling door!

Hoe is Boho-Tiffin ontstaan?

Chantal, eigenaresse van Boho-Tiffin ontdekte dat steeds meer mensen beseffen hoe belangrijk gezond en gevarieerd eten is. Healthy food is populairder dan ooit. Er gaat niets boven een heerlijke salade, een zuurdesembroodje of een handje raw noten. In Nederland zijn we opgegroeid met plastic zakjes en (saaie) broodtrommels. Chantal wilde daar verandering inbrengen en bedacht de Boho-Tiffin: Fashion for food! Want zeg nou eerlijk… alleen al door de looks van de Boho-Tifin krijg je zin om lekker en gezond eten mee te nemen!

Kerst give-away #7: Win een Boho-Tiffin Lunchbox!

Kerst give-away #7: Win een Boho-Tiffin Lunchbox!


Dit zijn de spelregels en hoe je meedoet via mijn blog:

• De winactie loopt van 12 december 07:30 tot 20 december 23:59. Op 21 december heeft de winnaar(es) een mailtje in zijn inbox!
• De winactie is open voor inwoners van Nederland.
• Vul bij je comment waarom dit wel een goed cadeau voor jou zou kunnen zijn (in het emailvakje) een geldig emailadres in zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt!
• Deze winactie is door mydeliciousjourney.com georganiseerd en is niet verbonden aan de platformen waarop je mee kan doen aan deze winactie.
• De winnaar via mijn blog wordt via Rafflecopter gekozen. Is er na een week van het verzenden van de email nog geen reactie, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
• Mydeliciousjourney.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken van de prijs tijdens verzending.
• Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

Meer kans maken op een van de items deze week? Ik zou het supertof vinden wanneer je de give-away wilt delen op je sociale media kanalen en mij in dat bericht tagt! Dit zijn de kanalen waar je My Delicious Journey kunt vinden:

Facebook
Instagram
Twitter

Wil je mij volgen tijdens mijn reizen? Extra tips voor fijne restaurantjes en cafeetjes zien? Mijn keukenavonturen bewonderen en een kijkje achter de schermen in ons every day life krijgen? Volg mij dan via Instagram. Ga jij een recept van My Delicious Journey maken? Ik ben heel benieuwd naar jullie kookkunsten! Dit kan via Facebook, tag My Delicious Journey op Instagram of op Twitter en gebruik de hashtag #MYDELICIOUSFOOD.

GIVE-AWAY: Win een Boho-tiffin, Kerst give-away #7: Win een Boho-Tiffin Lunchbox!